لیزر موهای زائد ، لیزر موهای زائد با دستگاه الکساندرایت 2018 و مقالات مرتبط در زمینه لیزر موهای زائد

لیزر موهای زائد درمانگاه تخصصی پوست و مو اکسیر

10 نکته که باید در مورد لیزر موهای زائد بدانید

قبل از شروع جلسات لیزردرمانی چند چیز وجود دارد که همه باید بدانند. 10 نکته که پیش از اقدام به لیزر لازم است بدانید در این مقاله آمده است، با در نظر گرفتن این نکات می توانید برای جلسات لیزر خود آماده شوید و با آن پوستی صاف به دست آورید! 1- لیزر چگونه کار می کند در حالی که ما دوست داریم ادعا کنیم که لیزر یک جادو است، در واقعیت، لیزر موهای زائد علم است! به عبارت ساده تر، به این صورت انجام می شود: برای انواع پوست های روشن تر، لیزر زیبایی گرید پزشکی، یک پرتو متمرکز نور را به طور مستقیم به رنگدانه فولیکول های موی شما انتقال می دهد. در پوست های تیره تر، لیزر به منبع تامین خون فولیکول مو جذب می شود. لیزر پس از آن موجب تخریب و مانع رشد مو با هر دو روش می‌شود. لیزر موهای زائد به عنوان یک روش زیبایی شناخته می شود و بنابراین تحت مقررات سختگیرانه ای مدیریت می شود. می توانید در مورد تاییدیه دستگاه های لیزر از کلینیک سوال بپرسید.

همه چیز درباره لیزر موهای زائد

امروزه تقاضا برای کم شدن ایمن، طولانی مدت و موثر موهای زائد به منظور زیبایی و یا موارد پزشکی در حال افزایش است. گزینه های گوناگون برای از بین بردن موهای زائد در دسترس هستند، از قبیل اپیلاسیون از طریق بند انداختن یا با موچین برداشتن، وکس کردن، شیو کردن یا تراشیدن، الکترولیز، کرم های موبر، لیزر و سیستم‌های نور شدید پالسی (IPL). انواع لیزرها و سیستم های IPL در دسترس می باشند و بهترین گزینه برای کاهش بلند مدت رشد موها است. مکانیسم عمل این سیستم ها هدف گرفتن ملانین در ساقه مو، بافت پوششی یا اپیتلیوم فولیکولار و ماتریس مو به وسیله تابش نور با طول موج 600 تا 1200 نانومتر (nm) است که به صورت انتخابی توسط ملانین جذب می شود. فتوترمولیز انتخابی لیزر برای درمان پوست بر اساس تئوری «فتوترمولیز انتخابی» عمل می کند. این اصطلاح، به معنی تخریب گرمایی بافت های سالم میکروسکوپیک اطراف در نتیجه تماس و جذب دراز مدت با پالس های لیزر و هدف گرفتن کروموفور است. کروموفورهای طبیعی و مصنوعی اشعه مونوکروماتیک یا الکترومغناطیس طول موج های اختصاصی را جذب می کنند و به این ترتیب از آسیب گرمایی به ساختارهای مجاور جلوگیری می شود.

آیا لیزر موهای زائد، سرطان‌ زاست؟

یک متخصص پوست در پاسخ به برخی شائبه‌ها درباره عوارض ناشی از لیزر موهای زائد نظیر ناباروری و یا تاثیر در غدد لنفاوی بدن، تاکید کرد: لیزر موهای زائد، عوارض طولانی مدت شناخته شده‌ای ندارد. وی افزود: لیزر مو برای از بین بردن ریشه موها در بدن استفاده می‌شود. در لیزر مو، نوع دستگاهی که با آن لیزر انجام می‌شود، بسیار مهم است و در حال حاضر موثرترین و پرکاربردترین لیزرها «الکساندرایت» با طول موج 750 نانومتر و «دایود» با طول موج 810 هستند. آناهیتا والی متخصص و جراح پوست دیگر در این باره اشاره کرده برای ترمیم های زیبایی باید به پزشک متخصص مراجعه کرد، مردان و زنان در هر سنی پیش از مراجعه برای جراحی های زیبایی و پوست و مو، باید به سه نکته مهم زمان مراجعه، مکان و فرد متخصص توجه داشته باشند.

انواع لیزر موهای زائد

لیزر دستگاهی است که از طریق فرآیند تقویت نوری بر اساس انتشار محرکه اشعه مغناطیسی، نور ساطع می‌کند. اصطلاح لیزر مخفف عبارت light amplification by stimulated emission of radiation و به معنی تقویت نور به وسیله انتشار تحریک شده اشعه نور است. به گفته برخی، اولین بار استفاده از نور لیزر را انیشتین مطرح کرده ولی اولین بار توسط تئودور میمن و بر اساس تئوری چارلز هارد تاونز ساخته شده است. اما ریشه لیزر موهای زائد به نظر می آید از مصر باستان می آید. در ابتدا برای تمیزی و همچنین مد روز از لیزرهای موهای زائد استفاده می ‌شد. اگر کسی موها را کوتاه می‌کرد یا از بین می ‌برد جذابیت وی و عضویت در طبقه بالای جامعه را نشان می داد. در مصر باستان، موها فقط برای زیبایی حذف نمی ‌شدند بلکه به عنوان درمانی برای هجوم شپش که در آن نواحی شایع بود هم به کار می رفت.

بیماری هایی که قبل از لیزر باید به آنها توجه کرد

چه کسانی نباید لیزر کنند خال همان طور که می دانید لیزر درمانی برای رفع موهای زائد و برداشتن بعضی از انواع خال های مادرزادی و همچنین محو ماه گرفتگی های پوستی می تواند نتیجه بسیار خوب داشته باشد. امروزه لیزر درمانی، موجب رفع نگرانی افراد و بازگشت اعتماد به نفس در آنها که با این نوع زائده های پوستی درگیر هستند می شود. گاهی خال های گوشتی و مانند آن ممکن است از نظر زیبایی برای افراد مشکل ساز شود اما وجود این خال ها جهت تشخیص برخی از بیماری ها بسیار مهم می باشند و اگر توسط لیزر برداشته شوند ممکن است علامت تشخیص بیماری را از بین برده و موجب گمراهی پزشکان و متخصصان در تشخیص این بیماری ها در آینده شود. به عنوان نمونه خال های کوچک قهوه ای یا سیاه رنگ به صورت کک و مک روی لب بعضی از افراد دیده می شود که علامت عمده بیماری مهمی به نام سندرم پوتز جگرز است که در این بیماری مخاط روده و کولون تحت تاثیر قرار می گیرد.

نکات، تعداد جلسات و عوارض لیزر موهای زائد

• نواحی مورد نظر برای لیزر را 2 یا 3 روز قبل از شروع جلسه درمانی خود با تیغ بتراشید. • در صورت برنزه کردن پوست از لیزردرمانی اجتناب کنید. چرا که می تواند باعث سوختن و آسیب به پوست شود. • از عینک محافظی که به شما داده می شود برای جلوگیری از آسیب به چشم ها استفاده کنید. • از ژلی که برای تسکین درد داده می‌شود و رسانا است استفاده کنید. • از شما خواسته می‌شود نظرات خود را راجع به هر ناراحتی بیان کنید تا لیزردرمانی برای شما به صورت راحت و مؤثر انجام شود. • لباس گشاد و راحت بپوشید. • 30 دقیقه پیش از شروع درمان در محل حاضر شوید تا اپراتور لیزر از کرم بی حسی موضعی در نواحی مورد نظر برایتان استفاده کند. • پس از لیزردرمانی از یخ و کمپرس سرد استفاده کنید. • حداقل تا یک ماه روز بعد از لیزر موهای زائد صورت و بدن، حمام آفتاب (طبیعی یا مصنوعی ) نگیرید. • قبل از رفتن به بیرون و پیاده‌روی از یک کرم ضد آفتاب با حداقل30 SPF استفاده کنید. • بهتر است تا 3 روز اول لیزر موهای زائد به سونا و استخر نروید. • تا 48 ساعت از مواد آرایشی استفاده نکنید. • پس از انجام لیزر بهتر است حداقل تا یک هفته از قرارگیری در معرض نور آفتاب خودداری کنید.

پاک کردن تاتو با لیزر

از زمانی پدید آمدن خالکوبی، پاک کردن تاتو به کمک ابزارهای مختلف انجام شده است. در حالیکه خالکوبی ها دائمی در نظر گرفته شده بودند، اکنون می توان آنها را به طور کامل یا بخشی از آنها را با لیزردرمانی حذف کرد. روش استاندارد برای حذف غیر تهاجمی رنگدانه های تاتو استفاده از لیزر کیوسوییچ Q-switched است. انواع مختلفی از لیزرهای کیوسوییچ به منظور پاک کردن رنگ های مختلف جوهر خال کوبی بسته به طیف خاص جذب نور رنگدانه های تاتو مورد استفاده قرار می‌گیرند. به طور معمول، رنگهای سیاه و تیره تر را می توان به طور کامل با استفاده از لیزر کیوسوییچ پاک کرد، ولی پاک کردن رنگ های روشن تر مانند زرد و سبز هنوز هم بسیار دشوار است. موفقیت در پاک کردن تاتو می تواند به عوامل مختلفی از جمله رنگ پوست، رنگ جوهر و عمقی که در آن جوهر تاتو به کار رفته، بستگی داشته باشد. لیزرهای کیوسوییچ ابتدا در اوایل دهه 1990 به بازار عرضه شدند. برای چند دهه قبل از آن، لیزر موج پیوسته به عنوان لیزرهای پزشکی برای حذف خال کوبی استفاده شد. لیزرهای موج پیوسته از یک پرتو انرژی بالا استفاده می کردند که ناحیه هدف را برداشته و ساختارهای بافت اطراف آن و همچنین جوهر تاتو را تخریب می‌کردند. درمان شدیدا دردناک بود و باعث آسیب و بجا ماندن اسکار شد.

از بين بردن موهاى زائد با ليزر جديد الكس یا اکساندرایت

اگر از رويش زياد موهاى بدن خود کلافه شده اید و يا دچار موهاى زير پوستى و لک و جوش ناشى از آن خصوصا به خاطر اپیلاسیون مکرر با موم هستيد، خوب است بدانید ليزر موهاى زائد موجب می شود تا علاوه بر از بين بردن دائمى موهای زائد، پوست زیبا و نرم تری نسبت به گذشته به دست آورید و از شر روش های موقتی مانند استفاده از ژیلت و تیغ، موم و اپیلاسیون راحت شوید، چرا كه اين روش ها علاوه برهزینه بالا در درازمدت، سبب آسیب های زیادی به پوست می شود. مشكلات ليزرهاى موهای زائد: • دردناک بودن درمان • سوختگی های شدید و ایجاد لک های قهوه ای مقاوم • تعداد زياد جلسات درمان • در بعضی موارد از بين نرفتن كامل و فقط کرکی شدن موها • عدم قابلیت درمان بر روی پوست هاى تيره • عدم قابليت استفاده از لیزر در پوست های برنزه شده

مزایای و معایب روش های از بین بردن موهای زائد

زمانی که به گرم ترین فصل سال می رسیم، لباس ها کوتاه تر می شود یا برای استخر آماده می شوید و به هر حال اکثر خانوم ها یا حتی آقایان ترجیح می دهند موی زائدی در بدن خود نداشته باشند. راه حل های بسیاری برای از بین بردن موهای زائد در دسترس است و ممکن است برای خیلی ها گیج کننده باشد. در اینجا چند روش موجود را مقایسه کرده ایم که می تواند مفید و کمک کننده باشد تا تصمیم بگیرید چه روشی برای شما مناسب است. شِیو کردن آسان است، اما شما باید تمام اوقات آن را انجام دهید، وکس کردن مثل جهنم است، اما دوام آن طولانی تر است، و لیزر می تواند برای حساب بانکی شما تاثیر منفی داشته باشد، اما دائمی است. نگران نباشید، جوانب مثبت و منفی را بررسی کرده و با متخصصان مشورت کردیم تا همه چیز را برای شما تجزیه و تحلیل کنیم. کنار ساحل یا استخر میبینمت!

آیا لیزر موهای زیر بغل و ناحیه تناسلی خطرناک است؟

موهای زیر بغل و موهای ناحیه تناسلی در زنان و مردان پس از بلوغ شروع به رشد می کند. فرم موها و رشد آن ها در نواحی تناسلی متفاوت است، این نوع موها جزء موهای زائد بدن محسوب نمی شوند همچنین به نوع هورمون های جنسی وابسته بوده و به همین دلیل رشدشان طبیعی است. از نظر بهداشتی و زیبایی مردم ترجیح می دهند که آنها را اصلاح کرده و بردارند. در زمان قدیم برای از بین بردن این موها از روش هایی مانند تیغ، اپیلاسیون و همچنین مواد موبر استفاده می‌شد. امروزه برای از بین بردن موهای زائد، روش های بهتری در دسترس است. لیزر مو به عنوان روشی امروزی مورد استقبال همگان قرار گرفته است. اما بسیاری از افراد نگرانی هایی بابت استفاده از آن خصوصا در نواحی تناسلی و زیربغل که غدد لنفاوی و اندام های تولید مثل واقع شده اند، دارند.

روش های از بین بردن موهای زائد

بسیاری از مردم موهای ناخواسته دارند. موهای زائد معمولا در لب بالا، چانه، گونه ها، پشت، ساق پا، انگشتان، پاها و انگشتان پا رشد می کنند. رشد آنها می تواند علل بسیاری از جمله ژنتیک، مصرف داروهای خاصی نظیر استروئید، سطوح بالاتر هورمون های خاص و سندرم تخمدان پلی کیستیک داشته باشد. * چندین راه برای حذف موهای ناخواسته وجود دارد. در اکثر روش ها، حداقل برخی از موها در نهایت رشد خواهند کرد. اصلاح یا شیو کردن شیو کردن یا تراشیدن بهترین راه از بین بردن موهای زائد برای پا، بازو و موی صورت است. با این وجود، این روش می تواند باعث ایجاد موهای زیرپوستی، به ویژه در ناحیه تناسلی باشد.

چگونگی عملکرد لیزر موهای زائد

لیزر دستگاهی است که از طریق فرآیند تقویت نوری بر اساس انتشار محرکه اشعه مغناطیسی، نور ساطع می‌کند. اصطلاح لیزر مخفف عبارت light amplification by stimulated emission of radiation و به معنی تقویت نور به وسیله انتشار تحریک شده اشعه نور است. مکانیسم اثر لیزر اصل اولیه در استفاده از لیزر مو حذف فوتوترمولیز انتخابی (SPTL)، استفاده از یک طول موج نوری و پالس مدت دار برای کسب اثر مطلوب در بافت هدف و حداقل اثر منفی بر بافت اطراف است. لیزر رفع موهای زائد می‌تواند باعث آسیب موضعی و گرمایشی (ضعیف شدن ریشه مو و از بین رفتن آن) در بخش‌های تیره‌ به نام ملانین در ناحیه فولیکول مو که باعث رشد مو هستند می‌شود. این پدیده در حالی رخ می دهد که هنوز بقیه پوست گرم نشده است. نور توسط بخش‌های تیره جذب می شود و به همین دلیل جذب در بخش‌های تیره مورد نظر در پوست با سرعت و شدت بیشتری صورت می گیرد.

لیزر موهای زائد در دوران بارداری

اغلب خانم ها بر این باورند که در دوران بارداری استفاده از لیزر موهای زائد هیچ گونه عوارض جانبی و احتمالی نداشته و کار کردن با این روش کاملا بی خطر بوده است. اما این تفکرات نادرست است. چرا که در دوران بارداری تغییراتی در هورمون های بدن رخ می دهد و باعث رشد موهای زائد در برخی از نواحی بدن مانند قفسه سینه، سینه ها، بازوها و شکم رشد کنند. برای از بین بردن موهای زائد بدن زنان در دوران بارداری، تنها روش موزدایی ایمن و البته موقتی به نظر همان شِیو کردن یا تراشیدن می باشد، اما اکثر بانوان روش‌های دائمی را ترجیح می‌دهند. اگرچه پزشکان حتی استفاده از کرم های موبر و دستگاه های اپیل لیدی را هم در این دوران منع کرده اند.

درخواست مشاوره رایگان  




Real Time Analytics

کلمات کلیدی لیزر موهای زائد :