کلینیک کاشت مو اکسیر با مجوز رسمی از وزارت بهداشت و درمان

کاشت مو تخصص ماست - کاشت مو با تراکم بالا

دو میلیون تومان تخفیف کاشت مو

نقد و اقساط - بدون بهره! بدون ضامن!

با ضمانتنامه کتبی

با نظارت دقیق متخصص پوست و مو با بیش از 25 سال سابقه و بیش از 7000 نمونه کار موفق!!!

جهت اطلاع از جدیدترین متد کاشت در ایران و تشخیص بهترین روش برای شما شماره تماس خود را قرار داده تا متخصصان ما با شما در کوتاه ترین زمان تماس بگیرند.




هزینه کاشت مو، روش کاشت مو، کاشت مو با تراکم بالا و مقالات مرتبط در زمینه کاشت مو

کاشت مو درمانگاه تخصصی پوست و مو اکسیر

مراحل کاشت مو به روش SUT جز جدیدترین روش کاشت است

با این روش می توانید در یک جلسه ۳ برابر بیشتر از دیگر روش ها مو بکارید. همچنین، در روش sut هیچ گاه فولیکول های برداشت شده از بین نمی روند و در تمام مراحل سالم باقی می مانند. اگر می خواهید بیشتر در مورد این روش بدانید، در این مقاله همراه ما باشید.

تعداد جلسات کاشت مو

عوارضی مانند کبودی، تورم، عفونت و خونریزی با این تکنیک های پیشرفته به هیچ وجه برای فرد وجود ندارد. استفاده از آرام بخش ها کمک می کند که فرد در حین عمل و بعد از عمل دردی را متحمل نشود. معمولا 1 یا 2 روز بعد از عمل فرد می تواند به زندگی عادی خود برگردد و نیازی به استراحت ندارد.

دو روش FUT یاFIT

هر دو روش در مواردی برای افراد خاص کاربردهای خاص خود را دارد. امروزه بیشتر از روش ترکیبی که شامل هردو روش FUT یاFIT است، میتوانیم بهره بگیریم. برای بعضی افراد روش FUT و برای برخی دیگر روش FIT ارجع تر می باشد. بنابراین باید متناسب با شرایط فرد در مورد ارجعیت روش ها تصمیم گرفت. اما در حالت کلی روش FUTروش ارجع پیوند مو است. زیرا می توانیم حجم بیشتری از مو برداشت کنیم و احتمال صدمه به فولیکول مو تقریبا وجود ندارد یا خیلی کم است. تکنیک هایی که جدیدا به کار برده می شود معمولا امکان اسکار گذاشتن در محل برداشت را به صفر رسانده است. روش FITبیشتر در افرادی استفاده می شود که خاصیت کشسانی پوست سرشان کم است و نمی توان نوار برداشت کنیم. همچنین افرادی که دائم موهای خود را کوتاه نگه می دارند.طبیعتا برای موارد خیلی وسیع استفاده از FIT تنها خیلی کارساز نیست. بنابراین استفاده از هر دو تکنیک بهترین روش است.

چرخه ریزش و رشد مو

چرخه ریزش مو در همه‌ی انسان‌ها و موهای تمامی بخش‌های بدن وجود دارد که امری پیچیده است. این الگو تحت تاثیر عوامل مختلفی از جمله جنسیت، ژنتیک و تغییرات هورمونی می‌باشد. ریزش موی سر و طاسی آقایان که به دلایل ژنتیکی یا هورمونی اتفاق می‌افتد، معوملا دارای الگوی مشخص و شبیه به هم است. این الگوی ریزش مو در بازه سنی ۲۰ تا ۳۰ سال کامل خواهد شد.

کیلینیک تخصصی اکسییر

پرسنل مرکز تخصصي كاشت مو مارون مشهد بر اين باورند كه كاشت و پيوند مو يك فرآيند ساده پزشكي نيست بلكه تلفيقي از علم پزشكي، هنر و تجربه مي باشد كه نتيجه نهايي آن چهره اي زيبا و مناسب براي افراد خاص جامعه است.

آماده سازی ناحیه کاشت

آخرین مرحله کاشت مو طبیعی انجام عملیات کاشت مو است. یعنی در این بخش گرافت های آماده شده کاشته می شود و کل روش تکمیل می شود. تکنولوژی مورد استفاده برای کاشت مو بسته به روش امکان دارد در بیماران متفاوت باشد. این که چه روشی برای کاشت انتخاب شود به پیشنهاد پزشک بعد از انجام بررسی ها بستگی دارد.

درمان اسکارها

این روش مناسب کسانی است که خط اسکار طبیعی دارند ، اما می خواهند موهای ناحیه پشت و اطراف سرشان کوتاه باشد.در این صورت گرافت هایی که برداشته شده به طور مستقیم ناحیه خط اسکار را می پوشاند.

مراقبت کاشت مو

مراقبت کم: کاشت مو فواید بسیاری دارد که یکی از این فواید کاشت موی طبیعی، مدت زمان کم مراقبت می باشد، زیرا موهای پیوند شما به طور مفید و موثری مانند موهای معمولی می باشند و افراد مجبور به استفاده از شامپوهای شیمیایی نمی باشند. در این روش نیاز نیست که فرد چند بار به مطب و یا کلینیک مراجعه کند و در یک جلسه می توان این فرآیند را انجام داد.

مزایای کاشت موی طبیعی

مراقبت کم: کاشت مو فواید بسیاری دارد که یکی از این فواید کاشت موی طبیعی، مدت زمان کم مراقبت می باشد، زیرا موهای پیوند شما به طور مفید و موثری مانند موهای معمولی می باشند و افراد مجبور به استفاده از شامپوهای شیمیایی نمی باشند. در این روش نیاز نیست که فرد چند بار به مطب و یا کلینیک مراجعه کند و در یک جلسه می توان این فرآیند را انجام داد.

بکارگیری روش برداشت پلاگ همراه با تکنیک پوشاندن

در نتیجه شکل ظاهری پوست بهبود می یابد.اگر گرافت هایی که نادرست و در زاویه اشتباه کاشته شده باشد ، زیاد و کوچک باشد. تکنیک قطع گرافت برای بهبود وضعیت مناسب نخواهد بود. در این مواقع روش برداشت مو توسط لیزر گزینه ی کارآمدی است. مخصوصا اگر پوست کاملا طبیعی باشد.

کاشت مو

نتیجه کاشت گرافت های بیشتر در ناحیه ای که درابتدا ببه طور نامنظم موها پیوند زده اند،امکان پذیرنیست و مشکل را دو چندان می کند و موجب رویش غیر طبیعی موها میشود..

جراحی فوق تخصص

یک جراح فوق تخصص کاشت مو می تواند با تخمین تراکم موهای فرد پس از کاشت ، در قسمت های کم پشت تر پوست سر اقدام به کاشت و پیوند مو نماید. در واقع، اینجاست که هنر و علم کاشت با یکدیگر تلفیق می شود. اغلب در مواقعی که بیمار بانک موی کافی برای پوشش قسمت های طاسی سر مانند جلوی سر ندارد، باید به صورتی از بانک موی موجود استفاده کرد که بالاترین تراکم مو پس از کاشت در قسمت های کم پشت سر تأمین شود. در واقع این “چهره بیمار در آینه” است که درصد موفقیت عمل کاشت را تعیین می کند. اگر به دنبال بهترین کلینیک فوق تخصصی کاشت موی طبیعی هستید، با متخصصین ما در کلینیک تخصصی کاشت موی فرشته تماس حاصل فرمایید.

فولیکول مو چیست

رشد مو و فولیکول ‌های مو در یک‌ چرخه‌ی منظم انجام می‌شود. موها به ‌صورت هم ‌زمان در یک‌ چرخه قرار ندارد. ممکن است برخی از تارهای مو در مرحله رشد باشد و برخی در مرحله استراحت

روش کاشت FUE

روش کاشت FUE نوعی از کاشت مو است که فولیکول های مو را از محل پر مو برداشت میکنند و به محلی که طاسی هست پیوند میزنند. استخراج واحد فولیکولی (FUE) امروزه محبوب تر از روش FUT شده است و دلیل این محبوبیت هم این است که در محل برداشت اثری بجا نخواهد ماند.

روش کاشت FUT

کاشت مو که بیش از 80 سال تاریخچه دارد، ولی روش های نوین کاشت، از جمله روش کاشت FUT، به سال 1995 میلادی بر میگردد. روشی که جراحان برای کاشت طبیعی مو، قسمتی از پشت سر که به بانک مو نیز معروف می باشد را برداشت کرده و به محل مورد نظر که طاس است پیوند می دهند.

کاشت مو SUT چیست؟

کاشت مو SUT روشی پر بازده است و دوره نقاهت آن نیز کوتاه است. پس از هفت تا چهارده روز، جای زخم‌ها کاملا ترمیم می‌شوند و اثری از کبودی و آسیب بافی نخواهد ماند. کافی است یک الی دو روز بعد از عمل استراحت کنید و فعالیت‌های سنگین نداشته باشید.

سوال و جواب کاشت مو

برخی از سوال جواب رایج در خصوص کاشت مو! FUE بهتر است یا FUT!؟ ریزش مو پس از عمل طبیعی است؟ آیا عمل پیوند، 100% موفقیت آمیز خواهد بود؟ آیا کاشت مو، مادام العمر است؟ و بیش از 20 سوال دیگر...

کاشت مو چیست؟

پیش از آنکه بدانیم کاشت مو چیست! بهتر است علاوه‌ بر ساختار مو با دلایل ریزش آن هم آشنا شوید. تا درک بهتری از فرایند کاشت داشته باشید. هر انسانی در طول روز بین 50 تا 100 تار مو از دست می‌ دهد و این ریزش طبیعی است. در صورتیکه ریزش بیشتر از این مقدار باشد، طوریکه تراکم مو کمتر شود به این عارضه ریزش مو گفته می‌ شود.

روش کاشت مو

کاشت مو امروزه یک روش درمانی کم خطر می باشد. گرافت هایی که حاوی فولیکول مو که از لحاظ ژنتیکی در برابر (طاسی) مقاوم تر هستند! مانند قسمت پشت سر، به قسمت هایی که (طاسی) شایع است پیوند زده می شود. در زمان حاضر از کاشت مو برای قسمت های دیگری نیز استفاده میگردد: ترمیم مژه ها کاشت ابرو کاشت ریش ....

کلینیک زیبایی پوست و مو

در کلینیک زیبایی پوست و مو، درمان‌ های دیگری که از آن‌ها نام برده شد، مانند مزوتراپی و پی‌آرپی برای جلوگیری از ریزش مو و افزایش رشد مو ها صورت می‌گیرد و ریشه مو را تقویت می‌ کند. بدیهی است انجام این امور توسط متخصص زیبایی پوست و مو، کیفیت و اثربخشی بی‌ نظیری به‌ دنبال دارد.

کاشت مو از ناحیه تناسلی

طبق گزارشات تهیه شده، کاشت مو از ناحیه تناسلی جزء مهمترین مواردی است که ذهن بسیاری از داوطلبان کشات مو را به خود درگیر کرده است. بر طبق این گزارش بسیاری از افراد تمایل دارند تا ناحیه تناسلی به عنوان بانک مو در پیوند مو مورد استفاده قرار گیرد. به همین دلیل بر این شدیم تا در این مطلب در مورد کاشت مو از ناحیه تناسلی صحبت کنیم.

ریزش مو در دوران بارداری

ریزش مو در دوران بارداری از شایع ترین مشکلاتی است که موجب نگرانی مادران باردار شده و آنها را به فکر استفاده از هر دارو و یا هر درمانی می اندازد، اما همانطور که می دانید خطرات و عوارض برخی از داروها بر روی مادر و به خصوص جنین غیر قابل برگشت بوده و یک مادر باردار نمی تواند از بسیاری از درمان ها استفاده کند. به همین علت ما برآن شدیم تا در این مطلب ابتدا در مورد علت ریزش مو در بارداری صحبت کرده و پس از آن موثرترین و کارآمدترین روش های درمان خانگی ریزش مو در بارداری را عنوان کنیم.

درمان ریزش موی عصبی

درمان ریزش موی عصبی یکی از مهمترین مقوله های علمی و پزشکی است که مدت زیادی است که پزشکان و محققان این حوزه در حال تحقیق و بررسی در مورد آن هستند. استرس یکی از شایع ترین علل ریزش مو است که ممکن است در طول زندگی برای بسیاری از افراد اتفاق بیفتد. از این رو ما بر آن شدیم تا در این مطلب رابطه استرس و ریزش مو را بررسی کرده و موثرترین راه های درمانی در این زمینه را عنوان کنیم. اگر به دنبال یک راه موثر برای درمان ریزش موی عصبی خود هستید پیشنهاد می کنیم این مطلب فوق العاده را تا انتها با دقت بخوانید.

کاشت مو با لیزر

کاشت مو با لیزر چیست؟ هزینه کاشت مو با لیزر چقدر است؟ عوارض کاشت مو با لیزر چه هست؟ و … این روزها شاهد سوالات بسیاری در مورد کاشت مو یا کاشت ابرو به صورت طبیعی با لیزر هستیم، به همین دلیل بر این شدیم تا در این مطلب در مورد این موضوع صحبت کنیم و هر آنچه که لازم است متقاضیان کاشت مو در مورد این مطلب بدانند را عنوان کنیم. اگر سوالاتی در این خصوص ذهن شما را به خود درگیر کرده است، این مطلب فوق العاده را تا انتها بخوانید.

ریزش موی سکه ای

برای بسیاری از ما این سوال مطرح است که آیا درمان گیاهی ریزش موی سکه ای می تواند واقعا کارساز باشد؟ متاسفانه همانطور که می دانید ریزش مو سکه ای یک عارضه تقریباً شایع است که معمولا در مواقع خاص چند نفر از یک خانواده را درگیر می کند و به همین دلیل می تواند بسیار نگران کننده باشد. از این رو ما تصمیم گرفتیم در این مطلب درمان گیاهی ریزش موی سکه ای و همچنین درمان ریزش موی سکه ای با سیر را به چالش کشیده و بررسی کنیم که آیا این درمان ها می توانند یک روش موثر باشند یا خیر!

میکرو اسکالپ سر

حتما این روزها شما هم شاهد تکرار واژه جدید میکرو اسکالپ سر بر سر زبان کسانی که به دنبال روش های مختلف برای ترمیم مو هستند، بوده اید. بسیاری از افراد فکر می کنند که میکرو اسکالپ موی سر یک تکنیک جدید برای کاشت مو یا کاشت ابرو است. اگر شما هم نمی دانید میکرو اسکالپ موی سر چیست، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید، چون می خواهیم در این مطلب هر آنچه که لازم است هر فرد در مورد میکرو اسکالپ سر بداند را عنوان کنیم و در نهایت استفاده از این تکنیک را با کاشت مو مقایسه کنیم. میکرو اسکالپ چیست؟

تاثیر هورمون در ریزش مو

تاثیر هورمون در ریزش مو نباید نادیده گرفته شود! بررسی تاثیر هورمون در ریزش مو از جمله مواردی است که در سال های اخیر بسیار مورد مطالعه و بررسی محققان قرار گرفته، چرا که تحقیقات نشان می دهد اگر تغییرات هورمونی علت اصلی ریزش مو باشند و درمان نشوند، کاشت مو یا کاشت ابرو برای بازیابی موهای از دست رفته بی فایده و بی نتیجه خواهد بود. به همین دلیل ما قصد داریم تا در این مقاله به طور اختصاصی در مورد تاثیر هورمون در ریزش مو صحبت و این موضوع را از تمامی جوانب بررسی کنیم. پیشنهاد می کنیم تا انتهای این مقاله فوق العاده با ما همراه باشید.

تاثیر مکمل های ورزشی در ریزش مو

افرادی که مشغول ورزش بدنسازی هستند برای دریافت ویتامین و املاح مورد نیاز بدن خود شاید از مکمل های ورزشی استفاده کنند که استفاده بیش از حد این مکمل ها می تواند باعث مشکلاتی همچون ریزش مو شود .هورمون های مردانه از جمله هورمون تستوسترون که برخی ورزشکاران بدون اینکه از نظر پزشکی لازم بدانند، به عنوان مکمل دارویی برای افزایش حجم ماهیچه‌های خود استفاده می‌کنند، عوارض مختلفی دارند که بخشی از این عوارض در پوست و مو اتفاق می‌افتد. در این مقاله درباره نقش مکمل ها و داروهای مخصوص تناسب اندام در ریزش مو صحبت می کنیم.

کم خونی و ریزش مو

در این مطلب از سایت کلینیک کوروش به همه چیز در مورد ارتباط کم خونی و ریزش مو و البته راه های درمان آن می پردازیم. علم پزشکی سالها پیش ثابت کرد که کم خونی بر روی پوست و مو تاثیر گذار است. اگر هر روز مشت مشت موهایتان می ریزد بهتر است این احتمال را هم در نظر بگیرید که شاید دچار کمبود خون شده باشید.به طور کلی علائم کم خونی در فرد، شامل موارد زیر می باشد :سردرد، سرگیجه، بی اشتهایی، سردی انگشتان دست و پا، تنگی نفس، احساس افسردگی،نداشتن تمرکز،علاقه به خوردن خاک و مواد غیر خوردنی، یبوست، خستگی و بی حالی مستمر، رنگ پریدگی صورت می باشد.اگر این علایم را در خود می بینید، بهتر است به پزشک مراجعه کرده و از او بخواهید که آزمایش خون، برایتان تجویز کند و به هیچ عنوان به سراغ در

ضربه به سر بعد از کاشت مو

پس از کاشت مو در اولین هفته که فرد دارای زخم ها و ورم بسیار زیادی در ناحیه سر خود می باشد، باید بیشترین مراقبت ها را از سر خود به عمل بیاورد. زیرا هر گونه فعالیتی مانند ورزش، تعریق زیاد، نحوه غذا خوردن و خوابیدن، سر خم کردن و ضربه به سر بعد از کاشت مو ممکن است فولیکول های پیوند زده شده را که در جای خود به خوبی قرار نگرفته ‌اند از بین برده و دیگر هیچ وقت این فولیکول‌ها به جای اول برنگردند و به همین دلیل این فولیکول‌ها رشد نکرده و متاسفانه کاملا از بین خواهند رفت. به همین دلیل هفته اول و بعد از آن ماه اول مهم ترین زمان برای مراقبت های بعد از کاشت مو می باشد. ضربه به سر بعد از کاشت مو اگر به صورت شدید در هفته اول اتفاق بیفتد، حتماً مشکلاتی برای فولیکول

روش های تقویت مو

امروزه یکی از دغدغه‌ های افرادی که به ظاهر خود اهمیت می دهند داشتن موهای سالم و درخشان است. ریشه مو در جهت داشتن موهای زیبا و مناسب نقش بسیار مهمی ایفا می کند و هرچه موها سالم تر باشند باعث افزایش اعتماد به نفس در فرد می شود. در صورت ضعیف شدن و سست شدن ریشه مو به تدریج فرد دچار ریزش مو می شود و در نهایت موجب کچلی یا طاسی سر خواهد شد و پایه‌های اعتماد به نفس را در فرد ضعیف می کند و فرد ممکن است دچار افسردگی شود. از نشانه های ضعیف بودن مو می توان به پژمردگی، نازکی، چربی بیش از حد، خشکی شدید و یا شکنندگی موها اشاره کرد که می‌تواند به دلایل مختلفی چون وراث

علت سفید شدن زودهنگام موها

سفیدی موها مدام احساس ناخوشایند دور شدن از جوانی را در انسان ایجاد می کند، اما فکر نکنید که چون بعضی از موهایتان سفید شده، ديگر خواه نا خواه موهای دیگرتان هم سفید می شوند و شما نمی توانید کاری برای جلوگیری از سفید شدن آنها انجام دهید، چرا‌که با پیگیری کردن توصیه ها و راهکارهایی که در این مقاله می خوانید، می توانید زیبایی و جوانی موهایتان را تا زمان زیادی حفظ کنید.

ریزش موی ارثی

باید بدانیم ریزش موی آندروژنیک یا ارثی بیشتر در مردان مشاهده می شود، اما در زنان نیز به میزان کمی وجود دارد. در ازای هر پنج مرد مبتلا به این بیماری، سه زن نیز مبتلا هستند. متاسفانه برای ریزش موی ارثی طبیعی هیچ درمانی وجود ندارد، اما درمان آن ممکن است باعث کندی یا متوقف شدن ریزش مو شود. همچنین به منظور جلوگیری از ریزش بیشتر موها، درمان زود هنگام بهترین تاثیر را دارد .

ویژگی های کلینیک حرفه ای کاشت مو

کاشت مو یک نوع جراحی زیبایی است که معمولاً با هدف بهبود اعتماد به نفس در افراد طاس یا کم مو انجام می شود. به همین دلیل قبل از انجام این عمل باید از مهارت و تجربه جراح و کیفیت کلینیکی که عمل در آنجا انجام می‌شود، اطمینان حاصل کرد. در ادامه به تعدادی از مهمترین فاکتورهایی که هنگام انتخاب یک مرکز حرفه ای باید در نظر داشته باشیم، اشاره می کنیم. نکات کلیدی که هنگام انتخاب کلینیک کاشت مو باید بدانید! به‌طور کلی برای انتخاب بهترین کلینیک پوست و مو باید به موارد مهمی توجه کرد؛ اما در میان این موارد، برخی از آنها به دلیل تأثیر مستقیمی که در نتیجه عمل کاشت مو دارند از اهمیت بیشتری برخوردار هستند.

تاثیر کوتاه کردن مو در رشد مو

شاید شما هم شنیده باشید که اگر موهایتان را کوتاه کنید باعث رشد بیش تر آن ها می شوید و یا شاید خود شما هم به این موضوع اعتقاد داشته باشید! حتما دیده اید که برخی پدر و مادر ها و به خصوص در گذشته موهای کودکان خود را به طور مرتب کوتاه می کنند تا سرعت رشد موهایشان را افزایش دهند. به هرحال باید بگوییم که کوتاه کردن موها عملا هیچ تاثیری در رشد موها ندارد و مسئله ی تاثیر کوتاهی مو در رشد مو از نظر پزشکی هیچ پایه و اساس علمی ندارد و کاملا اشتباه است. برخی ها برای داشتن موهای پرپشت راه های مختلفی را انتخاب می کنند، چرا که به تاثیر مو بر زیبایی صورت پی برده اند. البته که یکی از این روش ها کاشت مو می باشد ولی در این مقاله قصد داریم تاثیر کوتاهی مو در رشد مو را با جزییات بیشتر بررسی کنیم. بنابراین با ما همراه باشید.

عفونت سر بعد از کاشت مو

علائم عفونت بعد از کاشتن مو، عمدتا قرمزی و تورم بیش از حد است که معمولاً با التهاب و درد همراه است، اما نگران نباشید! برای درمان قرمزی پوست سر بعد از کاشت مو راه های زیادی وجود دارد. خونریزی نیز ممکن است در نتیجه عفونت رخ بدهد. به طور کلی اگر بعد از انجام عمل ترمیم مو متوجه علائم عفونت مانند قرمزی، تورم، خونریزی بیش از حد، ناراحتی یا احساس سوزش روی پوست سر خود داشتید، حتماً بلافاصله با جراح خود صحبت کنید. حتما این موضوع را جدی بگیرید و تصور نکنید که به تنهایی خودتان می‌توانید آن را درمان کنید. مراجعه به پزشک متخصص و حرفه‌ای برای کنترل عفونت و بهبود سلامت کلی شما امر بسیار مهمی است. شناختن علائم عفونت بعد از کاشت مو ممکن است مشکل باشد زیرا شباهت بین بهبودی و عفونت می تواند کمی شما را

داروهای بعد از کاشت مو

آیا استفاده از ماینوکسیدیل بعد از کاشت مو مجاز است ؟ برای تسریع در روند بهبود زخم ها بعد از کاشت مو چه دارویی مصرف کنیم ؟ جراحی کاشت مو احتیاج به هیچ دارویی ندارد، اما به این دلیل که در هر صورت نوعی جراحی بر روی سر شما انجام شده است، حداگثر به مدت دو هفته داروهایی که پزشک متخصص تجویز می کند را باید به طور مرتب مصرف می کنند. داروهای بعد از کاشت مو که به دلیل انجام عمل جراحی تجویز می شوند، به طور کلی شامل: آنتی بیوتیک ها، انواع مسکن و ویتامین C می باشند که این داروها موجب تسکین و بهبود سریع تر زخم های شما می شود. عموما اکثر این داروها بعد از هر جراحی تجویز می شوند. همچنین جالب است بدانید موهای کاشته شده احتیاج به هیچ دارویی ندارند و داروهای تقویتی و هورمونی هم هیچ تاث

بهترین زمان برای کاشت مو

بهترین زمان برای کاشت مو چه زمانیست؟ اگر فردی این سوال را بپرسد، احتمالا هزاران نفر هستند که همین سوال را دارند. البته پاسخ یک جواب کوتاه و ساده نیست. زمان مناسب برای هر فرد متفاوت است بنابراین سوال باید این گونه باشد، چه زمانی برای کاشت موی من مناسب است؟ اکثر افراد یک روز صبح بیدار نمی‌شوند و تصمیم بگیرند که امروز روز مناسب برای کاشت مو است. هر کدام از شما در مرحله خاصی هستید که به این تصمیم می‌رسید. اگر بخواهیم به طور خلاصه کاشت مو را تعریف کنیم، باید بگوییم کاشت مو عبارت است از برداشتن گرافت های مورد نیاز از فضای پشت سر که به اصطلاح به آن بانک مو می گویند و کاشتن همان گرافت ها در فضاهایی که خالی از مو است. اگر موهای سر شما ریخته اند و فضاهایی خالی از مو را در سر خود مشاهده می کنید و به فکر کاشت

تاثیر سیگار و قلیان بر کاشت مو

کاشت مو از آن دسته فعالیت های زیبایی به شمار می رود که باید به توصیه ها و مراقبت های قبل و پس از آن توجه کرد. یکی از توصیه هایی که معمولا قبل و بعد از کاشت مو به آن تاکید می شود استفاده نکردن از سیگار، قلیان و مواد مخدر می باشد. توجه داشته باشید که استفاده از سیگار یا قلیان عوارض خطرناکی را در طولانی مدت به جای می گذارد و حتی ممکن است باعث شود انجام کاشت موی فرد به تعویق افتد و یا در شرایط حساس فرد به دلیل هموگلوبین بالا اصلا نتواند کاشت مو انجام دهد. شایان

هزینه کاشت مو چقدر است

کاشت مو تنها راه حل جایگزین برای موهای از دست رفته است. حالا هزینه کاشت مو چقدر است؟ این عمل جز عمل های زیبایی است و به همین خاطر بیشتر بیمه های کشور هزینه آن را پرداخت نمی کنند و در قبال آن تعهدی ارائه نمی دهند. به همین دلیل یکی از مهم ترین دغدغه های کسانی که در فکر کاشت مو هستند، هزینه آن است. حال در ادامه این مقاله به هزینه کاشت مو می پردازیم.

بانک مو چیست

بانک مو به ناحیه ای از سر یا بدن که مو را اهدا می‌کند می گویند. این ناحیه می‌تواند در پشت سر، اطراف گوش و کناره‌های سر باشد. همچنین اگر شرایط برداشت مو از بانک موی سر فراهم نباشد، می‌توان موها را از ریش، پشت، سینه و یا پشت ساق پا برداشت کرد. بانک مو باید شرایط خاصی را دارا باشد که بتوان از آن مو برداشت کرد. در غیر این صورت ممکن است موهای کاشته شده شروع به ریزش کنند.

ورزش بعد از کاشت مو

کاشت مو یک روش طبیعی برای رفع طاسی سر، افزایش زیبایی و اعتماد به نفس فرد است. عمل کاشت مو بدون بیهوشی انجام می شود و با اینکه زمان زیادی طول می‌ کشد، ولی اصلا عمل سختی نیست، اما با این حال دوران نقاهت و مراقبت‌ های بعد از عمل بسیار مهم است. در واقع این مراقبت‌ها می‌توانند طولانی مدت باشند و در دوران بعد از عمل از اهمیت بیشتری برخوردار هستند. در این مقاله می‌خواهیم به این سوال پاسخ دهیم که آیا پیاده روی و به طور کلی ورزش بعد از کاشت مو منعی دارد یا خیر؟ ورزش کردن آن هم بعد از کاشت مو شاید برای بسیاری افراد دغدغه خاصی نباشد، اما ورزشکاری را تصور کنید که عمل کاشت مو انجام داده است. قطعا این فرد علاقه دارد زودتر به روال عادی زندگی خود برگردد و ورزش خود را دوباره شروع کند. یا فردی را تصور کنید که فعالیت‌های روزمره زیادی داشته است. یکجا نشستن برای این فرد قطعا آسان نخواهد بود. با اینکه

رژیم غذایی بعد از کاشت مو

یکی از عوامل موثر در رشد یا ریزش مو تغذیه مناسب است. رژیم غذایی فاقد ارزش مواد مغذی، مصرف الکل و سیگار باعث تسریع ریزش مو می‌شوند. از طرف دیگر تغذیه مناسب می‌تواند روی سرعت رشد و تقویت موها تاثیرگذار باشد. پس اینکه بعد از کاشت مو چه بخوریم مهم است. در روزهای اولیه بعد از کاشت، فولیکول‌های مو حساس هستند و باید به خوبی از آنها نگهداری شود. برنامه غذایی مناسب و کنار گذاشتن عادات غذایی و سبک زندگی نادرست یکی از مهمترین مراقبت های بعد از انواع کاشت مو مثل کاشت مو جلو سر و ... است که به تقویت فولیکول ها و رشد سریع تر آنها کمک شایانی می کند. اما:

تاثیر الکل بر کاشت مو

در این مقاله تاثیر الکل بر کاشت مو را در این مقاله بررسی خواهیم کرد. متاسفانه امروزه ما شاهد کم مویی ناحیه ای یا طاسی کامل سر در برخی از خانم ها و آقایان هستیم. ریزش مو می تواند علت های مختلفی از جمله وراثت، بیماری هایی مانند کم خونی، استرس، مصرف دخانیات، مصرف الکل و … داشته باشد. اما خوشبختانه امروزه با پیشرفت علم پزشکی در این زمینه افراد در سرتاسر دنیا از تکنیک کاشت که یک روش بدون خطر است استفاده بهره می برند. عوامل بسیاری در گرفتن بهترین نتیجه از انجام عمل کاشت مو موثر است که فرد داوطلب باید قبل از انجام این کار از تخصص و علم و تجربه پزشک و تیم درمانی همراه آن اطمینان حاصل کند. زیرا انجام عمل کاشت مو که بدون جراحی صورت می گیرد نیازمند ظرافت، دقت بسیار و نیز مهارت بالای تیم درمانی می باشد.

روش های کاشت مو

امروزه تنها راه جایگزین کردن موهای از دست رفته کاشت موی طبیعی است. کاشت موی طبیعی در دو روش جراحی (FUT) و روش غیر جراحی یا (FIT) انجام می شود که طریقه کاشت مو در هر دو روش، مشابه بوده ولی روش برداشت مو از پشت سر متفاوت می باشد. در روش جراحی یا FUT پس از بی حسی موضعی ناحیه سر، یک نوار پوستی نازک شامل یک فولیکول مو و چند هزار تار مو از پشت سر برداشت می شود. ناحیه برداشت در پشت سر و جای برش ها در لابلای موها پنهان می شوند. سپس موهای برداشت شده با میکروسکوپ ویژه بررسی و جهت کاشت آماده سازی شده و بعد از بی حسی کامل، مو در محل مورد نظر کاشت می شود. زاویه برش ها در کاشت، در زاویه رشد مو موثر و تعیین کننده هستند. برای کاشت هر یک از گرافت های مو را در یک شکاف یا برش قرار می دهند. در روش غیرجراحی یا FIT برداشت نوار پوستی از پشت سر انجام نمی شود و به جای آن به کمک ابزار مخصوص و ظریفی پیاز مو را از پوست برداشت کرده و در ناحیه جلوی سر مشابه روش قبل کاشت می شود. به این صورت که در هر شکاف ایجاد شده بر روی سر یک گرافت کاشته می شود. برای اجرای این روش نیاز به تراشیدن موهای سر می باشد ولی در روش جراحی FUTالزامی به این کار نیست. در روش FIT، خط و جای اسکار (زخم) در پشت سر باقی نمی ماند. طول مدت کاشت مو در روش غیرجراحی FIT نسبت به روش FUT طولانی تر است.

مواردی که درباره کاشت مو باید بدانیم

در سالهای اخیر روش کاشت مو به عنوان بهترین راه برای جایگزینی موهای از دست رفته و طاسی در نظر گرفته می شود. ریزش مو به دلایل مختلف مانند بیماری های ارثی، مصرف دارو، تصادف، سوختگی، سوء تغذیه و رژیم نامناسب غذایی، فقر آهن،کمبود کلسیم، منیزیم رخ می دهد. دلایل تشدید ریزش مو یکی از علل ریزش مو و تشدید آن اختلالات هورمونی است مانند کم کاری تیروئید که باعث می شود هورمون‏ها‎ی ضروری در خون کاهش یابند یا پر کاری تیروئید که باعث اضافه شدن هورمون‏ها‎ی غیرلازم به خون می‎شود و در نتیجه ریشه های مو ضعیف شده و ریزش شدید اتفاق میفتد. سایر فاکتورهایی که می توانند در ریزش مو دخیل باشند عبارتند از : اختلال در تعادل هورمون‏ها‎ در خانوم ها و آقایان دلیل دیگری برای ریزش مو است. متعادل شدن هورمون‏ها‎ می‎تواند رویش موها را به دنبال داشته باشد. چربی و یا خشکی پوست سر نیز باعث ریزش مو می شود. وجود چربی بیش از حد بر روی پوست سر و یا شوره سر، نیز موجب ریزش مو خواهد شد. شایان ذکر است که اگر دلیل ریزش مو، کمبود مواد ضروری در بدن باشد، موهای از دست رفته مجددا رشد خواهند کرد. در صورتی که ریزش مو به دلایل ژنتیک و یا تصادف رخ دهد، بهترین راه، استفاده از کاشت مو است.

روش PRP کاشت مو یا ترمیم مو؟

روش پی آر پی در بعضی منابع با نام کاشت مو متداول شده ولی در این تکنیک کاشت مو انجام نمی شود بلکه جهت درمان ریزش مو مورد استفاده قرار می گیرد. در تکنیک های اصلی کاشت مو مثل FIT و FUT مو را از خود بیمار گرفته و در ناحیه دیگری می کارند؛ در حقیقت مویی اضافه نمی شود. در روش پی آر پی (PRP) با تزریق پلاسمای غنی از پلاکت، رویش مو را تحریک می کنند. پی آر پی باعث می شود پیاز مو از فاز تلوژن یا خواب مو خارج شده و رشد کند. در این روش پلاسمای غنی از پلاکت با یک سرنگ به نواحی مورد نیاز در پوست سر تزریق می شود. طبق پژوهش های اخیر اگرچه روش PRP دارای پایه علمی کافی برای حمایت از استفاده آن در ترمیم مو می باشد ولی هنوز ترمیم مو با استفاده از این روش در ابتدای راه است. درمان با پی آر پی در چند مرحله اجرا می شود: - مرحله اول : حدود 8 تا 13 سی سی خون از شما گرفته می شود. این کار مشابه آزمایش خون معمولی است. خون جمع آوری شده شما داخل لوله ای حاوی ژل پی آر پی ریخته می شود. سپس لوله، در دستگاه سانتریفوژ قرار گرفته و تقریبا 10 دقیقه می چرخد.

کاشت مو با موی بلند

در این روش کاشت (long hair transplant)، موهای بلند برداشت شده از ناحیه پشت سر به اندازه ٢ تا ٨ سانتی متر با همان اندازه بلند در ناحیه مورد نظر پیوند زده می شود. فقط با روش FUT می توان کاشت موی بلند را انجام داد. در این تکنیک نیازی به کوتاه کردن موها در خانم‌ها و آقایان نیست. در روش کاشت موی بلند، اندازه موها‌ دو تا هشت سانتی‌متر است و در ناحیه مورد نیاز پیوند زده می شود. این نکته قابل توجه است که با توجه به بلند بودن موهای برداشت شده از بانک مو و مخفی کردن خط بخیه میان موها، فرد می‌تواند به‌راحتی در اجتماع و محل کار خود حاضر شود و فعالیت های خود را از سر بگیرد. این روش جهت پیوند مو در افرادی که از کلاه‌گیس استفاده می کنند نیز مناسب است. مزایای کاشت موی بلند مهم‌ترین مزیت کاشت موی بلند این است که بیمار در مدت حداکثر دو روز پس از عمل به فعالیت های روزمره خود برمیگردد و به این ترتیب محدودیت فرد از نظر حاضر شدن در محل کار به حداقل می رسد چرا که پس از عمل کاشت، فرد ظاهری طبیعی خواهد داشت و نیازی به دور بودن از اجتماع ندارد.

مراحل پیوند مو و نتایج حاصل از آن

طاسی با الگوی مردانه اکثر ریزش موها را در برمی گیرد و اغلب دلایل ژنتیکی دارد. سایر ریزش موها به علت عوامل مختلفی از جمله رژیم غذایی، فشار، بیماری، عدم تعادل هورمونی، داروها رخ می دهد. امروزه پیوند و کاشت موی طبیعی تنها چاره درمان و ترمیم موهای ازدست رفته می باشد که در نواحی مختلف ازجمله (سر، ابرو، ریش، سبیل، مژه، محل زخم یا اسکار) انجام می شود. پیوند مو روشی است که در آن یک جراح پلاستیک یا متخصص پوست و مو، مو را به ناحیه بی مو یا کم موی سر انتقال می دهد. جراح معمولا مو را از پشت یا کنار سر می گیرد و به جلوی سر پیوند می دهد. پیوند مو معمولا در یک مطب پزشکی تحت بیهوشی موضعی و به یکی از روش های FIT، FUT، BHT، SUT و .. انجام می شود. موقع مناسب برای کاشت مو چه زمانی است؟ سن مناسب کاشت موی سر برای آقایان زمانی است که ریزش موی فرد متوقف شده باشد. معمولا سنین 18 تا 25 ساله برای کاشت مو کاندید مناسبی نمی باشند. کسانی که تراکم (تعداد مو و فولیکول مو) بالایی در پشت سر خود دارند کاندید بسیار مناسبی برای کاشت موی سر هستند. با این حال با استفاده از تکنیک های جدید روز حتی افرادی که تراکم موی کمی دارند نیز می‌توانند کاشت موی نتیجه بخش انجام دهند.

آیا برای کاشت مو باید فصل خاصی را در سال در نظر گرفت؟

آیا کاشت مو در فصول مختلف تاثیری در روند کاشت مو ایجاد می کند؟ در تعریف کاشت مو به شکل خلاصه می توان گفت کاشت مو شامل برداشت گرفت های مورد نیاز از ناحیه پشت سر فرد یا همان بانک مو و کاشت این گرفت ها در نقاطی که فاقد مو می باشد. به طور معمول افراد قبل از مراجعه به مراکز کاشت مو در این باره پرس و جو و تحقیق می کنند و سوالات زیادی در مورد کاشت مو در ذهنشان دارند که یکی از سوالات مذکور این است که آیا کاشت مو را باید در فصل خاصی انجام داد؟ کاشت مو وابسته به فصول خاصی است؟ افرادی که تصمیم به کاشت مو گرفته اند ممکن است عبارت بهترین فصل کاشت مو را شنیده باشند که بعضی مراکز غیر مجاز با هدف تبلیغات و جذب متقاضی از هر ترفندی استفاده می کنند. شایان ذکر است که از نظر عملی و علمی هیچ عاملی که تحت تاثیر یک فصل خاص از سال برای کاشت مو باشد وجود ندارد به عبارت دیگر فصلی برای انجام کاشت مو وجود ندارد که فقط در آن موقع، کاشت انجام شود و این باور غلط است که در یک فصل خاص نباید کاشت مو انجام داد. کاشت مو در هر فصلی که انجام شود نتایج آن یکی خواهد بود تنها تفاوتش در این است که اگر به عنوان مثال در فصل بهار کاشت مو بر روی شما انجام شود، نتایج آن را در فصل پاییز یا زمستان مشاهده می کنید یا در صورتی که در فصل پاییز پیوند مو انجام دهید، در بهار و تابستان نتیجه را خواهید دید.

باورهای اشتباه در مورد کاشت مو (بخش سوم)

از موی سایر نواحی بدن (به غیر از پشت سر) شامل ريش، زيربغل، منطقه تناسلی، سينه، پشت، شکم و یا دست و پا می توان به عنوان ناحیه دهنده برداشت کرد موهای نواحی مختلف بدن تفاوت های ساختاری و اساسی ای با يکديگر دارند و از این جهت نمی توان از موی نقاط دیگر به جای موی سر استفاده کرد. بهترين مو برای کاشت در نواحی طاس سر، ناحيه مشخصی از پشت و اطراف سر وجود دارد. از موهای نواحی ديگر به دلايل زير در کاشت نمی توان بهره برداری کرد: - برداشت مو از اين نواحی برای بيمار بسيار مشکل و دردناک می باشد. - اسکار یا جای محل برداشت مو در نواحی ديگر برعکس ناحیه پشت سر (که در زير موهای اطراف محل برداشت مخفی می شود) هميشه مشخص خواهد بود. - رشد موهای نواحی ديگر نسبت به موهای سر اغلب کمتر است، اين موها معمولا نازک و دارای رنگدانه کمی بوده و از نظر مشخصات رشد و ظاهر با موهای سر بسیار متفاوت هستند و به همین دلیل برای کاشت مو در سر مناسب نمی باشند. - احتمال هرز یا هدر رفتن موهای نواحی ديگر هم در زمان برداشت و هم درحين کاشت نسبت به موهای پشت سر بالاتر است.

باورهای اشتباه در مورد کاشت مو (بخش دوم)

کاشت مو باعث سردرد های سخت می شود در روش های سنتی (که از لوازم غيرظريف استفاده می شد) گاهی سردردهايی پس از کاشت مو بوجود می‌آمد ولی با تکنيک های امروزی و استفاده از ابزار بسيار ظريف عوارض کاشت به حداقل رسیده است. در 1 تا 2 شب اول بعد از کاشت مو امکان وجود سردرد خفيف وجود دارد که با داروهای مسکن متداول‌ به سرعت رفع خواهد شد. کاشت موی طبيعی از ريزش موهای موجود خود فرد هم جلوگيری می کند کاشت مو برای وضعيت طاسی فعلی بيمار انجام شده و درمان دیگری جز تجويز داروهايی مثل ماينوکسيديل و فيناسترايد برای ریزش موهای موجود فرد نمی توان انجام داد. ريزش يا عدم ريزش موهای فرد در آينده در رابطه با وضعيت ژنتيکی وی بوده و ارتباطی با کاشت موی فعلی وی ندارد.

باورهای اشتباه در مورد کاشت مو (بخش اول)

در کاشت موی طبيعی محدوديت های بالقوه ای وجود دارد که مهمترين آنها محدود بودن تعداد جلسه‌‌های انجام کاشت مو در هر فرد است. محدوديت ذکر شده به این دلیل است که از ناحیه دهنده مو بيشتر از حد مشخصی موی قابل برداشت، در حدود 8 تا 10 هزار تار مو نمی توان خارج کرد. فرد متقاضی کاشت موی طبيعی معمولا در ذهن خود تصوراتی از کاشت موی طبيعی و نتايج آن دارد که با واقعيات بسيار فاصله داشته و ضروری است که متخصص با معاينه و مشورت ذهنیت وی را روشن کرده و واقعيت های کاشت و نتایج را شرح دهد. بعضی از تصورات غلط در مورد کاشت موی طبيعی و نتايج آن به شرح زیر است:

بهترین روش کاشت مو

امروزه کاشت مو برای افرادی که به ریزش مو دچار هستند بسیار مفید و موثر است چرا که مو هم برای زنان و هم برای مردان جزئی از زیبایی و یکی از عوامل اعتماد به نفس به شمار می رود. در این میان اطلاع از بهترین روش کاشت مو می تواند به کسانی که این روزها در جستجوی راهی برای پرپشت کردن موهای خود هستند کمک کند. روشهای مختلف کاشت مو عبارتند از: روش BHT در این روش کاشت، از موهای بدن فرد (موی سینه، کتف، ران و...) برداشت می شود و بر روی سر وی عمل کاشت انجام می دهند. اما با توجه به متفاوت بودن موی سر با سایر موهای بدن این روش به تنهایی انجام نمی گیرد و نام دیگرش روش مکمل است.

تفاوت بین implant و transplant در کاشت مو

transplant ابزاری برای جابجایی چیزی است که دیگر کار نمی کند و معمولا برای اعضای بدن استفاده می‌شود. implant برای ثابت نگه داشتن یا قرارگیری به صورت عمیق و محکم به کار برده می شود. در کاشت مو، ایمپلنت (implant) برای قرارگیری موی مصنوعی در سر به کار می رود و هرگز ظاهر طبیعی موی انسان را نخواهد داشت. علاوه بر این ممکن است واکنش آلرژیک و عفونت به همراه داشته باشد. در حالیکه ترنسپلنت (transplant) از موهای طبیعی خود مریض که معمولا از ناحیه پشت سر وی برداشته می شود استفاده می شود.

کاشت مو به روش برداشت FLAP

این روش فقط در موارد خاص انجام می‌شود، و روند آن به این صورت است که برای کاشت مو قسمتی از پوست سر که دارای تراکم مناسب مو و حاوی فولیکول‌های مو است را برداشته و ناحیه مورد نظر پیوند داده می شود. کاشت مو به روش FLAP به‌دلیل ظاهر غیر‌عادی، ایجاد زخمی بزرگ در سر که معمولا نمی‌توان آن را پنهان کرد و نیز عوارض بعد از عمل روشی منسوخ است که فقط در موارد خاص انجام می‌شود.

چرا ریزش مو اتفاق می افتد؟

شاید در ذهن شما این سوال پیش آمده باشد که چرا ریزش مو در خانم ها بیشتر از آقایان است. معمولا ریزش مو در آقایان به طور طبیعی اتفاق می افتد اما ریزش موی خانم ها اکثرا به دلیل مشکلات هورمونی با ریشه ژنتیک بوده و علاوه بر این، کمبود ویتامین E و آهن نیز موجب تشدید آن می شود. البته ریزش موی مشترک زنانه و مردانه نیز وجود دارد از جمله ریزش موی آندروژنتیک و یا طاسی با الگوی مردانه یا همان آلوپسی. دلایل ریزش مو در مردان و زنان چربی بیش از حد و شوره سر گاهی پوست بیش از حد چرب می شود و منجر به شوره چرب می شود و گاهی نیز با خشک شدن پوست سر و به هم خوردن تعادل چربی پوست شوره خشک ایجاد می شود. شوره سری که از بین نرود باعث خارش و در نتیجه از دست دادن موها خواهد شد. در این مورد باید به پزشک مراجعه کرد تا علت مشخص و درمان شود و استفاده از شامپوهای مخصوص پوست حساس و خشک و همچنین استفاده از راه های طبیعی مانند به کار بردن آّب پیاز، خمیر سیر و از این قبیل بر روی سر توصیه می شود. استرس و فشار روحی صدمات فیزیکی مانند تصادف، جراحی و یا بیماری و اتفاقات استرس زا می تواند منجر به ریزش موی موقتی یا دائمی شود. کمبود ویتامین ها و مواد ضروری بدن بدن برای رشد نیاز به مواد مورد نیاز خود از قبیل پروتئین و مواد معدنی دارد در صورت دریافت این مواد و تغذیه مناسب رشد مو اتفاق می افتد.

مشکلاتی که خانم ها در کاشت مو دارند

سابقا، در ایران امکان کاشت و پیوند مو برای خانم ها نبود یا با روش های قدیمی و سنتی انجام می شد. از آنجا که ریزش موی خانم ها به علل مختلف هورمونی، مشکلات تیروئید، بارداری و غیره اتفاق میفتد باید ابتدا دلیل آن مشخص شده و بعد از بررسی های لازم اقدام به کاشت و یا درمان ریزش مو شود. اغلب برای کاشت موی خانم ها نیاز به کوتاه شدن موهای سر می باشد، که پذیرفتن این امر برای اکثر خانم ها دشوار بوده و قابل قبول نیست. در مقایسه با آقایان موهای قابل برداشت از پشت سر، به لحاظ تعداد، در خانم های مبتلا به ریزش نوع آندروژنتیک کمتر می باشد و این موها به لحاظ ظاهر و اندازه ضعیف بوده و از پوشانندگی کمی برخوردار هستند. ریزش موی اکثر خانم ها به صورت پراکنده و گسترده است و این مورد موجب بروز مشکلاتی در پروسه کاشت مو می شود. طاسی در آقایان در یک منطقه رخ می دهد و الگوی آن به صورتی است که خط رویش مو به سمت عقب سر می رود. در مقایسه با خانم ها بانک مو (ناحیه پشت سر) در آقایان معمولا دچار ریزش نمی شود و از این نظر دارای ناحیه دهنده مناسبی برای کاشت مو هستند. در خانم ها بانک مو کم پشت تر است. ریزش موی نوع آندروژنتیک در خانم ها به صورتی است که تراکم ایجاد شده بعد از کاشت طی زمان کاهش پیدا می کند و به کاشت مجدد نیاز خواهند داشت. کدام خانم ها کاندید مناسبی برای کاشت مو هستند خانم هایی که ریزش مویشان از نوع طاسی آندروژنتیک است و با شکل مردانه که موهای ضخیم و با تراکم بالا در بانک موی خود دارند.

مقایسه مزایا و معایب کاشت مو به روش های FIT، FUT و SUT

کاشت مو به روش FIT و معایب آن - بالا بودن هزینه‌ در مقایسه با سایر روش ها؛ - به دلیل محدود بودن تعداد فولیکول‌های برداشتی در هر جلسه، به جلسات متعددی برای کاشت مو نیاز می باشد. - احتمال آسیب دیدن و خشک‌شدن گرافت‌ها به دلیل طولانی بودن پروسه کاشت در این روش. - به دلیل برداشتن فولیکول‌های مو با ابزاری به نام پانچ، احتمال آسیب‌دیدن بخش زنده‌ ریشه‌ مو بالا می‌باشد. - زمانی که قرار است تعداد زیادی فولیکول مو از ناحیه‌ی پشت سر (بانک مو) برداشته شود، موها باید کاملا کوتاه شوند. - تخریب و آسیب به بانک مو.

کارهایی که باید پیش از کاشت مو انجام بدهیم

-تحقیق در مورد هزینه کاشت مو تعداد زیادی از افراد درباره قیمت کاشت مو، تحقیق می کنند و برخی از آنها متاسفانه فقط به دنبال جایی هستند که با کمترین هزینه کاشت مو به روش (Sut و یا تکنیک ها و روش های دیگر) بتوان در آنجا از این خدمات استفاده کنند. در صورتی که باید توجه داشته باشید که ممکن است برای یک کاشت مو، تعدادی زیادی از پرسنل آن کلینیک شامل تکنیسین ها و پرستاران، گاهی حتی بیش از 10 نفر مشغول کار بر روی سر آن فرد شوند تا به بهترین نحو ممکن، عمل کاشت مو صورت بگیرد. علاوه بر این مسئله، تجهیزات و دستگاه های بکار رفته در عمل کاشت مو و همچنین هزینه های جانبی آنها را هم به این لیست اضافه کنید. حال متوجه خواهید شد که چرا این گونه عمل ها وقتی در بهترین مرکز کاشت مو انجام شوند، هزینه ها چندان پایین نیست. اما در عوض، نتایج با دوام آنها در دراز مدت مسلما ارزش آن را دارد و می تواند شما را راضی کند. -تحقیق در مورد میزان مهارت و تجربه تیم درمانی و پزشکی کاشت مو : موفقیت عمل تا حد زیادی بستگی به تجربه و میزان مهارت تیم پزشکی کاشت مو دارد. مسائل مختلفی در این میان اهمیت دارد، از جمله میزان راحتی بیماران و دستورالعمل های دقیقی که پیش و یا بعد از پیوند مو به آنها داده می شود، تکنیک های جداسازی گرفت ها و فولیکول مو و سپس شیوه صحیح کاشت آنها در این زمینه اهمیت دارند.

کاشت موی مصنوعی

کاشت موی مصنوعی (الیاف، پروتز و..) به ‌جای مو تفاوت کاشت موی مصنوعی با کاشت موی طبیعی در این است که موی طبیعی مانند سایر موها رشد می کند اما موی مصنوعی رشد نمی کند. جنس اکثر موهای مصنوعی از “مونواکریلیک”، “پلی ‌اکریلیک” و “پلی ‌استر” ساخته شده است. تارهای موی مصنوعی به وسیله ایمپلنتر روی سر کاشته می شود و باید توسط پزشک متخصص انجام شود. انجام کاشت توسط افراد غیر حرفه ای و بی تجربه، عوارض خطرناک و عفونت های شدیدی به همراه خواهد داشت. قبل از کاشت یا ترمیم مو بهتر است با پزشک معالج مشاوره کنید و با مزایا و معایب کار بیشتر آشنا شوید.

انواع روش های کاشت مو: کاشت موی طبیعی

ریزش مو، کم مویی و طاسی همیشه باعث مشکلاتی برای افراد شده تا آنجا که آنها را دچار عدم اعتماد به نفس و یا حتی افسردگی می کند. به همین دلیل روز به روز به تعداد افرادی که در کلینیک های پوست و مو در جستجوی حل مشکل خود و پرپشت شدن موهایشان هستند افزوده می شود. و این استقبال افراد باعث شده تا انواع روش های کاشت و پیوند مو با توجه به شرایط های مختلف ریزش مو به وجود بیاید. بهتر است پیش از اقدام به کاشت مو در مورد انواع روش ها و همچنین کلینیک های مجاز تحقیق کافی به عمل بیاورید. پیوند یا کاشت مو این روزها برای ترمیم موهای از دست رفته بهترین و تنها راه حل، کاشت موی طبیعی می باشد که در نواحی مختلف مانند سر، ابرو، مژه، سبیل، ریش، جای اسکار انجام می شود. پزشکی ژاپنی اولین بار درسال 1939 کاشت مو را مطرح کرد و سپس درسال 1959یک پزشک آلمانی آن را عملی نمود. با گذشت سالیان، محققان روش های مختلفی را آزمایش نمودند که در حال حاضر منجر به پیدایش تکنیک های نوین در کاشت مو شده است و نتایج مطلوب و ظاهر طبیعی برای افراد به ارمغان می آورد. عمل کاشت مو تا پیش از این برای عموم غیرقابل باور بود اما امروز به صورت جراحی سرپایی و نتیجه بخش درآمده که در این پروسه تارهای مو از پوست سر فرد برداشت شده در نواحی مورد نیاز کاشت می شود.

کارهایی که باید پیش از کاشت مو انجام بدهیم

1- بررسی اینکه آیا به کاشت مو نیاز دارید؟ این که آیا شما واقعا به کاشت مو نیاز دارید یا نه، مسئله ای است که البته تشخیص آن به پزشک و متخصص کاشت مو بستگی دارد. معمولا برای بیشتر افرادی که دچار کم پشت شدن مو و یا طاسی موی سر به صورت ارثی شده اند، روش های کاشت مو تجویز می شود. 2- دلیل ریزش مو دلایل زیادی برای ریزش مو وجود دارد ولی در بسیاری از مردان، دلیل ریزش مو و طاسی سر، ارثی و یا داشتن تغذیه نامناسب، استرس و فشارهای روحی به آنهاست.

در مورد گرافت چه می دانید؟

با مشاهده دقیق موهای خود متوجه خواهید شد یک یا چندین تار مو در یک محل و به یک پیاز یا فولیکول متصل هستند که به هر یک از این تار موهای چندتایی گرافت گفته می شود. این واحدهای فولیکولی مو شامل اعصاب، بافت چربی، شبکه عروقی و عضله تشکیل شده است. به طور متوسط 12تا 15هزار واحد فولیکولی در پشت و اطراف سر شخص وجود دارد که اگر پنجاه درصد از آنها برداشت شود نیز در ناحیه برداشت قابل تشخیص نخواهد بود. گرفت اصطلاحی عمومی برای هر قطعه ای از بافت مو است، که به پوست سر پیوند زده می شود. گرافت ها را می توان از سرتاسر بدن برداشت کرد، اما معمولا از ناحیه پشت سر به دلیل سطح بالای پایداری مو در آن ناحیه انتخاب می شوند. اندازه و شکل کلی آنها با استفاده از تکنولوژی، ابزارها و روش جراحی تعیین می شود. پیوند مو از طریق برداشت بافت از ناحیه پست سر یا همان بانک مو ایجاد می شود. هدف، برداشت مقدار کمی از بافت است که باعث رشد مو شده و می توان آن را به ناحیه پوست سر که نیاز به رشد مو دارد پیوند زد. برداشت بافت مو را می توان از ناحیه دهنده یا پشت سر، یک بار به صورت یک نوار گوشتی (جراحی نوار واحد فولیکولی یا FUSS) یا از طریق خارج کردن واحدهای فولیکولی مستقیما از ناحیه دهنده به صورت همزمان (استخراج واحد فولیکولی یا FUE) انجام داد.

برای کاشت مو چه سوالاتی در ذهنتان دارید؟

اشخاص مبتلا به طاسی یا ریزش موی شدید معمولا پس از امتحان کردن راههای مختلف به دنبال کاشت مو هستند و ممکن است سوالات زیادی در رابطه با کاشت مو در ذهنشان ایجاد شود که ما در این مقاله به موارد مهم آن پاسخ داده ایم و این افراد با بالا بردن اطلاعات خود در زمینه کاشت بهتر می توانند در مورد انجام کاشت موهای طبیعی به یک تصمیم مناسب برسند. معمولا پس از 3 تا 4 ماه از انجام کاشت مو، مجددا موها رویش خواهند داشت و حدود 6 تا 12ماه نیز زمان می‌برد کاشت به طور کامل نتیجه دهد و موها کاملا رشد کنند. سوالاتی که ممکن است برای کاشت مو پیش بیاید: 1- آیا می توان برای شخص دچار طاسی کاشت مو انجام داد؟ در صورتی که تمامی سر از جمله جلو، بالا و فرق سر شخص به طور کامل طاس یا بدون مو باشد، به معنی این است که وی دارای بانک موی کافی برای کاشت مو نیست و از پشت سر هم نمی توان برداشت مو نمود. کلاه گیس بهترین راه حل طاسی است.

قبل از کاشت مو و پس از آن چه مراقبت هایی لازم است؟

قبل از کاشت مو چه نکاتی باید رعایت کرد : قبل از جلسه کاشت موی خود از مصرف سیگار، قلیان، مشروبات الکلی، داروهای مسکن از جمله آسپیرین، بروفن، استامینوفن، داروهای ضد انعقاد خون مثل وارفارین و هپارین، سیر خوراکی، نوشیدنی های کافئین دار مانند چایی و قهوه خودداری کنید. بیمار باید پیش از مراجعه به کلینیک سر خود را چندین بار با شامپو شستشو دهد، قبل از کاشت مو بهتر است وعده غذایی سبک و در عین حال مقوی مصرف کرده از نوشیدن مایعات زیاد خصوصا چایی اجتناب کند. بهتر است زیورآلات از قبیل انگشتر، النگو یا دستبند، گردنبند، گوشواره، ساعت و مانند آن استفاده نشود. شایان ذکر است که رانندگی پس از کاشت مو توصیه نمی شود. پس از کاشت، چه مراقبت هایی لازم است؟ پس از کاشت بر روی پانسمان سر از کمپرس یخ در قسمت جلوی سر می توان استفاده کرد. می توانید به مدت ۲۰ دقیقه و هر یک ساعت یک مرتبه از کمپرس استفاده کنید. این کار پس از پایان جلسه کاشت مو (روز اول) تا هنگام خوابیدن مفید خواهد بود.

پس از کاشت مو چه بر سر موها می آید؟!

بعضی ها پس از کاشت مو ممکن است در نقاط کاشت احساس سوزش کنند و نیازمند مصرف دارو برای تسکین آن باشند. درمان و تسکین با دارو شامل موارد زیر است : - درصورت وجود درد یا سوزش دارو تجویز می شود. - جهت درمان و جلوگیری از تورم و سوزش از داروی ضد التهاب استفاده می شود. - به منظور به حداقل رساندن احتمال عفونت به دستور پزشک از آنتی بیوتیک باید استفاده کرد. به طور معمول 6 تا 9 ماه زمان می برد که پس از کاشت مو، موهای جدید به رشد کامل خود برسد. علاوه بر این داروهایی مانند ماینوکسیدیل و سایر داروهای رشد مو توسط پزشک برای تقویت موها تجویز می‌شود. در مقایسه با موهای طبیعی، موهای کاشته شده امکان دارد کم پشت یا پر پشت تر به نظر بیایند. به طور طبیعی، موهای کاشته شده پس از 2-3 هفته به مرحله ریزش می رسند؛ این ریزش مو راهی برای رشد موهای جدید خواهد بود.

کاشت مو و سوالات افراد

1. آیا در روشهای طبیعی کاشت مو، نتیجه دائمی است، موهای کاشت شده تا چه زمانی دوام دارند؟ موها ریزش دارند و اگر جواب مثبت است به چه صورت می باشد؟ جواب مثبت است. موهای کاشته شده دائمي می باشند و ریزش این موها مشابه ریزش موهای سابق فرد نیست. موهای کاشت شده از ناحیه پشت سر که به ناحیه امن در مقابل ریزش مشهور است، برداشت مي شوند. موهاي قسمت پشت سر به هورمون های ريزش با الگوی مردانه حساس نبوده و تا سال ها در برابر ریزش مقاوم هستند. ذکر این نکته اهمیت دارد که یکی از موارد تضمین کاشت موی طبیعی دوام و ماندگاری همین موهایی است که نسبت به موارد ریزش ژنتیکی حساس نیستند. 2. آيا اثر و جای زخم برش ها در ناحیه کاشت مو باقی خواهد ماند؟ جواب منفی است. امروزه کاشت طبیعی مو به کمک تکنولوژی نوین و ابزارهای ظریف انجام می گیرد و به منظور کاشت در اندازه های بسیار ظریف بر روی پوست برش هایی داده می شود و آثار مشخصی به جا نمی‌گذارد. موهای کاشته شده کاملا با سایر موهای موجود مشابهت داشته و قابل تشخیص نخواهد بود. حتی در صورت کوتاه کردن موهایی که ناحیه برداشت را می پوشاند نیز جای اسکار مشخص نمی شود. 3.آیا ناحیه برداشت (بانک) مو در پشت سر، پس از کاشت، بدون مو و خالی می ماند؟ معمولا به جای موهای برداشت شده موی تازه رشد نمی کند، با این حال کاشت به نحوی انجام می شود که ناحیه برداشت در پشت سر بین موهای اطراف پنهان می شود و قابل مشاهده نیست.

همه چیز درباره ریزش مو

ریختن چند تار مو در روز برای همه افراد طبیعی است. این پروسه، سیکل طبیعی مو به شمار می‌رود و تا زمانی که به حدی نباشد که حجم موها را کاهش دهد، جای نگرانی ندارد. معمولا ریزش مو به صورت کم شروع می شود و به تدریج شدت می یابد. روزانه به طور طبیعی 100 تار مو از کل بدن می ریزد. به عبارت دیگر 0٫01 درصد از موهای بدن در روز ریزش خواهند داشت و اگر ریزش مو بیشتر از این مقدار در طول روز باشد به معنی این است که فرد مبتلا به ریزش مو شده است. ریزش مو زمانی اتفاق می افتد که پوست و مو دچار تغییرات داخلی می شوند که می تواند ناشی از بیماری یا موارد دیگر باشد. پروتئین ماده اصلی است که مو از آن تشکیل شده و کمبود آن در بدن ممکن است باعث ریزش مو شود. علت ریزش مو: ریزش مو دارای انواع خفیف تا کاملا طاس می باشد و علت های بسیاری می تواند موجب آن شود. علل ریزش مو عبارتند از: - تلوژن افلوویوم که نوعی ریزش مو است و به دلایلی مانند استرس ناگهانی و ناشی از حوادث و ...، تب شدید، کاهش وزن شدید، تغییرات هورمونی، به خصوص در زنان و پس از زایمان، کمبود آهن و از این قبیل اتفاق رخ می دهد.

سوالاتی که ممکن است در مورد کاشت موی طبیعی مطرح شود

1- آیا کاشت مو می تواند موجب تقویت موهای سابق و طبیعی فرد شود؟ کاشت مو به منظور کم مویی و طاسی فرد صورت می گیرد و باید در شرایطی که حداقل حدود پنجاه درصد موهای ناحیه مورد نظر او ریخته باشد تا بتوان نتایج مفیدی از کاشت گرفت و به همین جهت باعث تقویت سایر موهای شخص نمی شود. ریزش مو با الگوی مردانه یک پروسه پیش رونده و مداوم است و جهت تقویت موهای فرد که با ژنتیک وی مرتبط است و ممکن است بعدها نیز ریزش داشته باشد می توان از مواد تقویتی مانند ماینوکسیدیل و روش های تقویتی مانند مزوتراپی مو و یا prp استفاده نمود. البته باید توجه داشت که حتما کاشت مو تحت نظر و اجرای افراد متخصص صورت گیرد، در غیر اینصورت، احتمال صدمه و از دست دادن موهای فرد بسیار بالا خواهد رفت و این آسیب وارده می تواند موجب ریزش موها شود. 2- چه مدت پس از کاشت، موها دچار ریزش می شوند؟ به طور معمول، در تمامی روش های کاشت مو، دو سه هفته بعد، موها در مرحله ریزش قرار می گیرند، در این حالت ریشه مو سالم بوده و فقط ساقه های مو می ریزد. سه یا چهار ماه پس از آن، دوباره موها رویش خواهند داشت و رشد کامل موها حداقل 6 ماه زمان خواهد برد.

بالا رفتن سن چه ارتباطی با ریزش مو دارد؟

افراد زیادی روزانه با مشکل ریزش مو دست و پنجه نرم می کنند. کمبودهای غذایی و ویتامینی از معمول ترین علل ریزش مو در خانم ها می باشد،در دوران سالخوردگی نیز به دلیل بالا رفتن سن وارتباط آن با کاهش سطح اسید فولیک در خون،احتمال ریزش مو بسیاربالا می‌باشد. با بالا رفتن سن موها معمولا کم پشت می شود و به ندرت رشد دوباره را تجربه خواهند کرد. از فاکتورهای دخیل در ریزش مو می توان به موارد زیر اشاره کرد: - اختلالات هورمونی و بیماری های داخلی - استرس و عوامل محیطی - تغذیه - کم خونی،فقرآهن و ویتامین ها و .. - عوامل وراثتی پیروی از رژیم غذایی مناسب و سالم و حاوی ویتامین ها و مواد مورد نیاز بدن از اهمیت زیادی برخوردار است و در نتیجه باعث سلامت و رشد بهتر موها و دیگر اعضای بدن خواهد شد. همانطور که گفته شد ریزش مو در بانوان در اکثر مواقع به خاطر کمبود ویتامین ها و تغذیه نامناسب است. خصوصا آن دسته از خانم ها که برای کاهش وزن از رژیم تغذیه ناسالم و غیراصولی استفاده می کنند. هر چه سن بالا می رود اسیدفولیک خون هم در بدن تحلیل می رود و باعث ریزش مو می شود.

موارد موثر در نتایج کاشت مو

کاشت مو به منظور بهبود حضور و ظاهری فرد در اجتماع انجام می شود. البته هر شخص بنابر هدف و منظور خود اقدام به کاشت مو می کند. کاشت مو می تواند اعتماد به نفس بیشتری برای فرد ایجاد کند و موجب افزایش بهره وری در کار و زندگی اجتماعی وی شود. بهترین منبع و متخصص برای کاشت مو پزشکان پوست و مو هستند و فرد قبل از اقدام باید مشاوره حضوری از آنها بگیرد. ممکن است برای کسانی که تمایل به کاشت مو دارند سوالاتی پیش بیاید که پزشک متخصص می تواند پاسخ دهد: سوالاتی مانند: آیا بانک موی مناسبی برای کاشت دارم؟ کاشت مو چقدر زمان می برد تا نتیجه بدهد؟ پس از کاشت مو چه می شود؟ آیا نتیجه کاشت مو مادام العمر است؟ و ...

کاشت مو چه مزایایی در مقایسه با کلاه گیس و ترمیم مو دارد؟

کاشت مو، ترمیم مو و کلاه گیس سه روش مختلف برای اصلاح کم مویی یا طاسی به شمار می روند. در روش کاشت مو، فولیکول های موی طبیعی خود فرد در پوست سر او کاشته می شود تا به طور طبیعی هم رشد کند. این روش نوعی جراحی است و فرد برای گرفتن نتیجه نیاز به استراحت دارد و دوره نقاهت را باید بگذراند. روش ترمیم مو به نوعی روش جایگزین کاشت مو برای کسانی است که کاندید مناسبی برای کاشت مو نیستند و بانک موی کافی ندارند یا دچار طاسی هستند و یا تمایلی به جراحی کاشت ندارند. در این روش یک لایه پروتز روی سر فرد قرار گرفته و ریشه مو بدون نیاز به جراحی در آن کاشت می شود. در این روش هم می توان از موی طبیعی و هم الیاف مصنوعی (موی مصنوعی) استفاده کرد. تراکم موی به دست آمده در این روش نسبت به روش کاشت بیشتر است. ترمیم مو برای هر نوع ریزش مو و طاسی قابل انجام است و در چند ساعت و تنها در یک جلسه صورت می گیرد. البته ترمیم مو هم عوارض خودش را می تواند داشته باشد، از جمله از بین رفتن باقی موهای خود فرد، احتمال ایجاد عفونت یا ضایعات پوستی در محل ترمیم.

چربی موی سر چه ارتباطی با ریزش مو دارد؟

درصد زیادی از مردم جهان دارای پوست و موی چرب هستند. چربی پوست و موی سر ناشی از ترشح بالای غدد چربی پس از بلوغ و تغییرات هورمونی بدن می باشد. چربی پوست سر اگرچه دلیل عمده ریزش مو نمی باشد با این حال باعث مسدود شدن فولیکول های مو و تولید سبوم یا همان چربی های روی سر می شود و می تواند ریزش مو را تشدید کند. منشاء چربی موی سر دقیقا کجاست؟چگونه چربی موی سر را تنظیم کنیم؟ وظیفه غدد چربی که در بافت پوست سر وجود دارند تولید نوعی ماده به نام سبوم است که برای حفظ رطوبت پوست و موی سر از این غدد ترشح می شود. هر فرد در سر خود دارای چندین هزار غدد چربی است، ترشح بیش از حد این غدد در پوست سر منجر به چرب شدن موها می شود. که منشاء آن می تواند اختلالات داخلی و هورمونی بدن و تغذیه نیز باشد.

رشد موها

ریزش مو همیشه یکی از مسائل عمده ای بوده که همه سنین اعم از مرد و زن با آن روبرو هستند. ریزش موی بیش از حد می تواند منجر به کم پشتی و یا حتی طاسی شود. موی سر، ابرو، ریش و سبیل باعث افزایش زیبایی و اعتماد به نفس در افراد است. همین امر باعث شده درمان ها و روش های مختلفی برای رشد و اصلاح ظاهری مو و جلوگیری از ریزش ایجاد شود. داروها و روش های تبلیغی زیادی برای پیوند مو یا تقویت مو در رسانه ها دیده می شود و بسیاری از افراد برای رهایی از موهای کم پشت و ریزش شدید موها به آنها پناه می برند ولی خیلی اوقات این داروها و روش ها بر روی سلامتی وهمچنین ظاهر فرد تاثیر منفی می گذارند. به همین جهت برای استفاده از داروها و روش ها حتما از یک پزشک متخصص مشاوره بگیرید. برای رشد موهای خود ویتامین E مصرف کنید این ویتامین مهم از ریزش مو و ابرو ها جلوگیری می کند. ویتامین E جزء مواد ضروری مورد نیاز بدن است که به جز رشد موها برای سلامتی بدن و همچنین پوست هم مفید می باشد. این ویتامین با دارا بودن خواص آنتی اکسیدان در برابر آسیب های رادیکال آزاد و سرطانی از بدن محافظت می کند.

روش های نگهداری از موهای چرب

بر خلاف تصور عموم چربی موی سر به دلیل خشک بودن پوست سر رخ می دهد. خشکی پوست سر موجب ترشح بیش از اندازه چربی از غدد و فولیکول مو شده و باعث چرب شدن موها می شود. این پروسه به دلیل محافظت از پوست سر در برابر محیط خارجی و پس از اختلال در عملکرد غدد چربی و فعالیت بیش از حد آنها اتفاق می افتد. پس برای تنظیم چربی موی سر باید خشکی پوست سر درمان شود. موارد موثر در ترشح بیش از حد غدد چربی و سبوم در پوست سر عبارتند از : • رژیم غذایی چرب و نامناسب، استفاده از فست فود و ... • استرس و اختلالات هورمونی • ژنتیک و عوامل محیطی • مصرف داروهای ضد بارداری • فقرآهن، کم خونی، کمبود ویتامین ها • استفاده از مواد آرایشی و چرب کننده مو

تراکم در کاشت مو

یکی از مواردی که در کاشت موی طبیعی حائز اهمیت است میزان تراکم مو می باشد. هر چه موهای کاشته شده به هم نزدیک باشند تراکم موی بالاتری نتیجه خواهد داد و برای فرد مطلوب تر است. معمولا در هر سانتی متر مربع از سر در یک جلسه کاشت مو حدود30 فولیکول مو و یا حدود 60 سانتی متر مو کاشت شده که در جهت پرپشتی و افزایش تراکم موها انجام می شود. در صورتی که سطح طاسی جلوی سر کوچک باشد، ریزش در آن ثابت می ماند. از بانک موی پشت سر می توان مو را برداشت کرده و تراکم مو را افزایش داد. چنانچه موهای شخص نازک باشد تا حدود 50 گرافت یا فولیکول مو در هر سانتی متر مربع تراکم در کاشت قابل افزایش است. موهای افزوده شده قاعدتا نتیجه کاشت مو را مطلوب تر و زیباتر می کند. در ایجاد تراکم کاشت مو موارد و محدودیت هایی وجود دارد : - تعداد گرافت های قابل پیوند زدن در هر فرد، به عنوان نمونه اگر سطح طاسی وسیع و تعداد موهای پیوندی کمتر باشد تراکم کمتری به دست خواهد آمد. - بین موها باید فاصله کافی وجود داشته باشد تا بتوان فاصله بین موها را با گرافت ها پر کرد و تراکم بیشتری ساخت، بعضی افراد موهای نازکی دارند و بین موهایشان فاصله کافی برای کاشت موی بیشتر وجود ندارد و بهتر است از درمان های دارویی استفاده کنند. - جنس و ظرفیت پوست، پوست هر فرد دارای ظرفیت و قابلیت متفاوتی نسبت به سایر افراد می باشد.

کورتکس یا پوسته مو

کورتکس ساقه مو بین کوتیکول (پوستک) مو و مدولا (درون لایه پوستی) قرار گرفته و ضخیم ترین لایه مو می باشد. همچنین دارای بیشترین رنگدانه مو است، و به مو رنگ می دهد. رنگدانه موجود در کورتکس، ملانین است که در پوست نیز یافت می شود. شفت یا ساقه مو از سه لایه تشکیل شده است : • کوتیکول(پوستک). یک لایه محافظ که از سلولهای همپوشانی تشکیل شده مانند فلس های ماهی یا کاشی های سقف (شیروانی) اما رو به پایین است. • کورتکس. حجم اصلی و رنگدانه (رنگ) موهای شما را شکل می دهد. • مدولا. در صورتی که وجود داشته باشد، این لایه متشکل از یک هسته نازک سلول های شفاف و فضاهای هوا می باشد و بخش مرکزی ساقه مو به حساب می آید. ممکن است مدولا کلا وجود نداشته باشد و یا در حالت منقطع باشد. وجود یا عدم وجود آن بر روی درخشش و رنگ مو موثر است.

ریزش مو و عقب نشینی خط رویش مو

یکی از عوامل آزاردهنده برای افراد خصوصا مردان، ریزش مو و عقب رفتن خط رویش مو می باشد که باعث می‌شود پیشانی هم پهن تر نشان داده شود. این ریزش مو با الگوی مردانه هم در مردان و هم در زنان شایع می باشد. خالی شدن جلوی سر می تواند ناشی از عوامل ژنتیکی و عدم مراقبت صحیح از موها و تغذیه نادرست و از این قبیل باشد. برای مراقبت از مو و جلوگیری از ریزش بیش از حد، به طور مرتب موها باید کوتاه شود و بهتر است از ماسک های طبیعی مو مانند تخم مرغ و روغن زیتون یا روغن نارگیل و غیره استفاده شود. دلایل ریزش مو و عقب نشینی خط رویش موها : عوامل ژنتیکی ترشح هورمون های مردانه DHT بالا رفتن سن بیماری های داخلی و پوستی مصرف داروها استرس و فشارهای عصبی سیگار کشیدن استفاده بیش از حد از کلاه مصرف بیش از حد کافئین

روش BHT در کاشت مو

واژه BHT مخفف Body Hair Transplant می باشد و در این روش، برای کاشت مو به طور معمول، از موهای سر فرد استفاده می شود، اما در صورتی که موی کافی در بانک موی فرد وجود نداشته باشد و بانک موی او برای کاشت مناسب نیست و نتیجه دلخواه به دست نمی دهد و از آنجایی که ساختار و کیفیت موی سایر نواحی بدن مانند پا، شکم، شانه ها. پشت بدن، صورت، زیر بغل و بازو بسیار مشابه بافت موی سر است، می توان از موی بدن فرد برای کاشت مو بر روی سر وی استفاده کرد. این روش کاشت به نام BHT مشهور است. البته کاشت مو به روش BHT و برداشت مو از بدن به تنهایی برای ترمیم و پیوند کامل موهای سر کافی نیست و باید به کمک روش FUE نیز که در آن، فولیکول ها استخراج می شوند، موی بدن را جدا کرده و گرافت های مو با همین تکنیک کاشت، در پوست سر پیوند زده می شوند.

باورها و تصورات اشتباه در مورد عمل کاشت مو

- کاشت مو یک روش جراحی است که نتیجه اش مادام العمر می باشد. اگر پس از جراحی نظرتان عوض شود یا راضی نباشید، دیگر برای تغییر نظر دیر شده است. توصیه می شود ابتدا در مورد کاشت و شرایط، عیوب و مزایای آن تحقیق کنید و پس از اطمینان از مناسب بودن این روش برای شما و انتخاب پزشک حاذق، برای کاشت اقدام نمایید. - پزشک تنها با مشاهده سر و موی فرد می تواند بگوید که پس از عمل کاشت مو، تراکم موها زیاد و پرپشت خواهد بود یا خیر. با این وجود، برای دستیابی به یک بانک موی خوب در سر فرد، عوامل مختلفی مد نظر قرار داده می‌شود. پزشکان باید با استفاده از یک تراکم سنج، موهای سر را بررسی کنند. تراکم سنج وسیله ای است که با آن بخش های مختلف سر را بزرگ نمایی می کنند تا تراکم مو و تعداد فولیکول های مو در هر اینچ مربع به دست بیاید. عامل مهم دیگر، میزان سستی و استحکام موها است که باید برای تعیین میزان موی قابل دسترسی در عمل کاشت مورد توجه قرار بگیرد. البته دست یافتن به این مورد فقط با چرخاندن موهای سر به دست مجرب متخصص کاشت مو امکان پذیر است. - به باور افراد هر چه تعداد بیشتری از گرافت های مو پیوند زده شوند، بهتر است. با این وجود میزان بیشتر کاشت مو در هر جلسه باعث کاهش احتمال ایجاد اسکار در ناحیه بانک مو می شود و نتیجه طبیعی تری در انتقال مو به ناحیه کاشت خواهد داشت. البته هر چه مدت جلسات طولانی تر باشد ریسک رشد پایین تر از حد مطلوب هم در بر خواهد داشت. افزون بر این، در صورت طولانی تر شدن مدت جلسات ممکن است پزشک به اجبار گرافت های مو را در نواحی که برای کاشت و رشد ایده آل نیستند پیوند بزند. مشاوره فرد در این رابطه با پزشک متخصص ضرورت دارد. در مشاوره خود می توانید بپرسید آیا عمل کاشت برای شما مناسب است و سر شما نیاز به چه تعداد گرافت برای پیوند موی دارد.

درباره دلایل ریزش مو چه می دانید

همه افراد در طول زندگی خود ریزش مو را تجربه کرده اند. زمانی که کارکرد بدن با اختلال روبرو می شود موها اولین عضوی هستند که برای دفاع از سیستم فیزیولوژیکی بدن قربانی می شوند. البته ریختن چند تار مو در روز برای همه افراد طبیعی است. این پروسه، سیکل طبیعی مو به شمار می‌رود و تا زمانی که به حدی نباشد که حجم موها را کاهش دهد، جای نگرانی ندارد. ریزش مو دارای انواع خفیف تا کاملا طاس می باشد و دلایل مختلفی می تواند موجب آن شود. علل ریزش مو می تواند با موارد زیر در ارتباط باشد : - تلوژن افلوویوم که نوعی ریزش مو است و به دلایلی مانند استرس ناگهانی و ناشی از حوادث و ...، تب شدید، کاهش وزن شدید، تغییرات هورمونی، به خصوص در زنان و پس از زایمان، کمبود آهن و از این قبیل اتفاق رخ می دهد.

چرا موها ریزش دارند؟ راه درمان چیست؟

ریزش مو یکی از مسائلی است که موجبات نگرانی و استرس افراد را در سنین مختلف فراهم می آورد. ریزش مو تا 100 تار در روز طبیعی است ولی گاهی شدت آن زیاد و غیر طبیعی می شود که می تواند دلایل داخلی و خارجی داشته باشد و امروزه با استفاده از روش های در دسترس قابل درمان است. ما به طور معمول روزانه به دلایل گوناگون تعدادی از موهای خود را از دست می دهیم که در حالت استحمام حالت دادن مو و یا شانه و برس کشیدن این تعداد می تواند به 50 تا 100 تار مو برسد که امری کاملا عادی است و برای رویش موهای نو مفید می باشد. دلایل و درمان ریزش مو : تلوژن افلوویوم (Telogen effluvium) در این بیماری پوست سر که بیشتر در دوران بارداری و بعد از بارداری، به دنبال کاهش وزن شدید و شرایط پر استرس یا جراحی های سخت رخ می دهد، فرد، دچار ریزش شدید روزانه موها می شود که هنگام شامپو زدن در حمام و شستشوی سر، حالت دادن مو و شانه زدن تشدید می شود.

مراقبت های پس از کاشت مو

پس از هر عملی که بر روی بدن انجام شود، ناگزیر در بدن عوارضی ظاهر خواهد شد که اکثر آنها موقتی هستند. عوارض کاشت مو می تواند شامل موارد زیر باشد : بی حسی و مور مور شدن در نواحی برداشت و کاشت مو تورم در نواحی اطراف پیشانی و چشم ها درد و خارش سکسکه جوش که تمامی این ها با دارو و مراقبت هایی که مشاوران و متخصصان به شما می گویند، تسکین می یابند و پس از مدتی برطرف خواهند شد. برای مراقبت و حفاظت از ناحیه موهای کاشته شده افراد باید یک سری موارد را رعایت کنند. به عنوان نمونه تا مدتی از قرارگیری در معرض نور آفتاب اجتناب کنند و یا محل کاشت را مرطوب نگه دارند و به طور مناسب و توصیه شده شستشو بدهند.

مشاوره رایگان کاشت مو  




کاشت مو

کاشت مو، یک نوع روش جراحی است که در آن فولیکول‌های مو را از محلی برداشت و به محل مورد نیاز پیوند می دهند. روش کاشت مو، ابتدا برای مردان که مشکل طاسی در قسمت موهای سر خود داشته اند به کار برده می شد. اما امروزه پیوند فولیکولی مو مورد استفاده زنان زیر قرار گرفته است. جدایی از استفاده جنسیتی، این روش کاشت برای قسمت های دیگر بدن مثل ابرو ها و حتی ریش و سبیل نیز به کار گرفته می شود.

این نوع پیوند فولیکولی که امروزه به کاشت مو "Hair Transplants" معروف است، یک روش کاملا بی خطر به حساب می آید. از این رو بهترین روش برای درمان طاسی می باشد. در ادامه خواهیم خواند که:

  • کاشت مو چیست
  • تاریخچه کاشت مو
  • انواع روش های کاشت مو
  • بهترین روش کاشت
  • جدیدترین روش های کاشت مو
  • علت ریزش موها چیست
  • فولیکول مو چیست
  • بانک مو چیست
  • بهترین سن برای جراحی پیوند
  • عوارض کاشت مو
  • عوامل تاثیر گذار بر روی قیمت کاشت
  • چه کسانی نمی توانند مو کاشت کنند
  • بهترین کلینیک کاشت مو در تهران
  • مراقبت های لازم قبل و بعد از کاشت
  • مراقبت های پس از کاشت مو
  • پرسش و پاسخ

با کلینیک فوق تخصصی کورش همراه باشید تا از صفر تا صد فرآیند به وجود آمدن مو، ریزش و کاشت اطلاع کسب نمایید.

کاشت مو

 

 

کاشت مو چیست

کاشت مو "Hair Transplants" یک روشی است که در آن دکتر جراح و متخصص، از محلی که در آن مو وجود دارد (مثل پشت سر) به قسمتی که طاسی هست، منتقل میکند. این نوع درمان با حداقل میزان بی حسی انجام می شود تا در طول فرآیند درمان، هیچ گونه دردی را حس نکنید.

روش های کاشت معمولا برای هر شخص متفاوت است و اینکه از پیش بخواهیم در خصوص این موضوع تصمیم بگیریم اشتباه است! بهترین روش و البته مناسب ترین روش، روشی است که پس از انجام معاینه و مشاهده وضعیت با دکتر، خود به توافق خواهید رسید.

در واقع دو نوع روش کلی برای کاشت مو، وجود دارد:

  • پیوند شکافی  (FUT: Follicular Unit Transplantation)
  • 2 پیوند میکروگرافت  (FUE: Follicular Unit Extraction)

پس هر نوع پیوند مو که به گوش شما رسید، خارج از این دو روش نخواهد بود. در قسمت های بعدی هر دو روش را مختصر توضیح خواهیم داد.

تا چند سال گذشته، مشتریان کاشت، فقط مردانی بودند که در ناحیه سر دچار ریزش مو و سپس طاسی شده بودند. اما در زمان حاضر، زنان نیز مشتری بالقوه این نوع پیوند شده اند. امروزه غیر از سر کاشت مو برای موارد زیر نیز مورد استفاده قرار می گیرد:

  • کاشت ابرو
  • کاشت ریش
  • کاشت سبیل
  • کاشت در موارد دلخواه (مانند سینه، ناحیه تناسلی، و نواحی که نیاز به پوشاندن با مو دارد مثل جای جراحی و سوختگی و...)
توجه: البته مورد سوختگی باید توسط پزشک معاینه شود و تصمیم گیری آن با متخصص و پس از معاینه است!

تاریخ کاشت مو

 

تاریخچه کاشت مو

تاریخچه اولین کاشت مو، در واقع به قرن 19 میلادی بر میگردد. در آن زمان قسمتی از پوست که حاوی مو بود (با تمام جزئیات) به محل دریافت کننده پیوند میکردند. اما استفاده از روش های جدید کاشت، به قرن اخیر و دهه های گذشته و آنهم به کشور ژاپن تعلق دارد. اما ظهور جنگ جهانی سبب شد روش ژاپنی ها که صرفا برای ترمیم موهای ابرو و مژه به وسیله پیوند فولیکولی بود مورد توجه گسترده قرار نگیرد.

اواخر دهه 50 میلادی که به عنوان زمان شروع عصر مدرن پیوند مو و کاشت مو در کشور های غربی شناخته می شود، یک متخصص پوست آمریکایی برای اولین بار، پیوند به روش گرافت مو را مورد آزمایش قرار داد. برداشت گرافت های مو، به صورت تکه های 2 تا 4 میلیمتری اولین روش مدرن بود که بخاطر ظاهر نامناسب در نتیجه، مورد استقبال قرار نگرفت. بعد ها (در حدود 20 سال بعد) روش برداشت نواری مو (FUT) جایگزین روش فوق شد. روش FUT هم به شکل امروزی خود نبود ولی تکامل یافت.

با توجه به پیشرفت در روش های برداشت، در زمان حاضر دو روش عمومی و جهانی برای کاشت وجود دارد که در زیر به آن ها اشاره خواهیم نمود.

روش FUT یا روش FUE

 

انواع روش های کاشت مو

اگر بخواهیم کلی به موضوع نگاه کنیم دو روش اصلی وجود دارد:

  • 1 روش کاشت FUT: که در این روش، کاشت مو به واسطه برداشت نواری است و بیشتر مناسب افرادی است که خط مو در جلوی سر خود ندارند.

توضیح کامل تر: جراح به وسیله ی تیغ مخصوص نوار بسیار نازکی از قسمت پشت سر فولیکول های مو را بر میدارد و ناحیه ی مورد برداشت را با بخیه می بندد. لازم به ذکر است که پس از مدتی (به علت نازک بودن محل برداشت) این ناحیه به سختی قابل رویت خواهد بود. پس از برداشت نواری، پزشک به وسیله میکروسکوپ آن را به بخش های کوچک تقسیم می کند و با توجه به الگو از پیش تعیین شده، شروع به کاشتن فولیکول های مو در نقاط طاسی می کند.

  • 2 روش کاشت FUE: در این روش، برداشت مو به صورت تک تک از گرافت های مو می باشد و از ناحیه پشت سر به شکل پانچ از بانک مو برداشته می شود.
توضیح کامل تر: در واقع تفاوت روش های FUT و FUE در نوع برداشت مو است. در روش FUE، برداشت از طریق پانچ های بسیار ریزی است که فولیکول های مو به وسیله هزاران نقطه برداشته می شود. البته به جزیئات بیشتر در ادامه به انواع روش های کاشت مو و مزیت و معایب آن خواهیم پرداخت.

 

انواع روش کاشت مو

 

بهترین روش کاشت

ممکن است به صراحت پاسخ دادن به این سوال سخت باشد که بهترین روش کاشت مو چیست؟ اما:

در روش FUT به سبب گستردگی در محل برداشت، جراحت و دوران نقاهت کمی بیشتر از روش FUE خواهد بود. اما در هر روش مزایا و معایب دیگری نیز وجود دارد:

مزایا و معایب کاشت به روش FUT:

  • در این روش و به علت برش نواری، نیاز به استفاده از بخیه می باشد و تا دو هفته ماندگار است.
  • روش FUT درد بیشتری خواهد داشت.
  • یک اسکار خطی در سر باقی می ماند که در صورت تراشیدن موها، معلوم می شود.
  • مزایا روش کاشت FUT درصد موفقیت و بقای آن نسبت به روش FUE است.

مزایا و معایب کاشت به روش FUE:

  • ممکن است تعدادی از گرافت های مو از بین بروند.
  • ریزش موقتی مو های سر که البته در هر دو روش این نوع ریزش موقتی وجود دارد اما به علت وسعت برداشت مو در روش FUE، بیشتر به چشم خواهد آمد.
  • مزایای FUE میتوان به کوتاه بودن نقاهت و عوارض کمتر آن نسبت به روش FUT اشاره کرد.
  • روش FUE به نسبت پر هزینه تر می باشد.

در مجموع، هر دو روش کاشت مو، مورد تایید سازمان FDA آمریکا است. در کل هم برتری روش های فوق به اندازه 3% اختلاف در نتایج پیوند، به نفع FUE می باشد.

نتیجه:

در صورتی که بیمار تمایل ندارد موهایش را هرگز از ته بزند، روش FUT می تواند بهترین گزینه برای وی باشد. اگر هم بانک مو در پشت سر ضعیف باشد و نیاز به برداشت از نواحی دیگر مثل کنار سر باشد، روش FUE بهترین روش است.

روش کاشت BHT

 

جدیدترین روش های کاشت مو

با توجه به اینکه روش های کاشت مو، کلا به دو دسته اصلی تقسیم می شود، سوال اینجاست که روش کاشت SUT ویا BHT چیست؟

تمامی مراحل برداشت در هر روش FUT و FUE به روش دستی بوده و توسط جراح با ابزار هایی مثل میکروسکوپ ها قوی در جهت کیفیت و سلامت موها صورت می گیرد. اما روش کاشت SUT به اینگونه است که کلیه مراحل برداشت و پیوند مو، بدون دخالت دست و به وسیله دستگاه های اتوماتیک انجام می شود.

در روش SUT، پانچ های لیزری یک یا چند فولیکول مو را از ناحیه بانک مو برداشت می نماید. بلافاصله از برداشت، فولیکول های مو فریز شده ( به علت اینکه از بین نرود) و در نهایت به قسمت های کم مو و یا طاس پیوند زده می شود.

اما در روش کاشت مو BHT، بانک مو، غیر از سر می باشد. چرا؟ در برخی افراد ممکن است طاسی در سر وسعت گسترده تری داشته باشد، بنابراین، برداشت مو از این نواحی یا کافی نیست، یا ممکن نیست!

اما بیشترین کاربرد روش BHT، نقش تکاملی در این افراد را دارد. زیرا در این نوع، مو ها از محل هایی برداشت می شود که برای سر کافی نیست و یا کیفیت لازم را ندارد.

برخی از محل های برداشت BHT موارد زیر می باشد:

با توجه به اینکه موهای این مناطق ضعیف می باشد، ممکن است کیفیت لازم را نداشته باشد و تنها یک گزینه (آخر) برای استفاده در کاشت مو باشد. اگرچه باید پزشک با توجه به موجودیت ها و همچنین نوع مو، نسبت به تشخیص این روش جراحی تصمیم گیری نماید.

نکته: ممکن است که روش های متعدد دیگری هم به گوشتان رسیده باشد. اما صرفا روش ها به همین موارد گفته شده ختم می شود و نام های کاربردی دیگر، در هیچ مرجع معتبری یافت نخواهد شد.

ریزش مو

 

علت ریزش موها چیست

قبل از اینکه بخواهید نسبت به کاشت مو اقدام کنید، باید بدانید که علت ریزش موهای شما چیست!

دانستن علت ریزش مو، به مراتب خیلی مهم است. زیرا در برخی از موارد ممکن است شما مستعدد ریزش مجدد باشید ویا کاشت برای شما کارساز نباشد. اما بدانیم که به چه دلایلی ممکن است موهای شما بریزد؟ در کل انواع ریزش مو به موارد زیر منتهی میشود:

عوامل ریزش مو: وراثت و ژنتیک - استفاده از برخی دارو ها - بیماری های پوستی - اختلات تیروئید - شیمی درمانی - بارداری - سندرم تخمدان پلی کیستیک - نقص سیستم ایمنی - انواع آلوپسیا - کم خونی - افزایش سن - کمبود ویتامین D - شوک های روحی - استرس - رژیم غذایی نا مناسب

و همچنین موارد دیگری نیز ممکن است سبب ریزش مو های شما بشود. یافتن علت در نتیجه کاشت مو تاثیر گذار است. در نتیجه، پزشک متخصص، در اولین ویزیت شما، سعی به یافتن دلیل ریزش مو دارد. به همین سبب ممکن است نیاز باشد که شما آزمایشات خاصی را انجام دهید.

فولیکول مو چیست

 

فولیکول مو چیست

تا اینجا خواندیم که در کاشت مو، نقش اصلی بر عهده فولیکول مو می باشد. حال بدانیم که فولیکول چیست؟

رابط بین پیاز مو و ساقه ی مو، در لایه پوست، فولیکول نام دارد که به شکل یک تونل می باشد. در واقع فولیکول محلی برای اتصال و نگه داری بین پیاز مو و ساقه مو می باشد. یکی از وظایف اصلی پیاز مو، ساخت فولیکول مو می باشد.خود پیاز مو از رگ های خونی تغذیه می شود و ثمره این تغذیه به همراه دریافت چربی مورد نیاز در تونل فولیکولی، سبب ساخت و رشد ساقه مو می شود. هر چند این فرآیند کیفیت بهتری داشته باشد، مو بدست آمده بهتر و قوی تر خواهد بود.

فولیکول یک عضو جدا نشدنی (در حالت عادی) از پوست می باشد. حتی اگر با موچین اقدام به کشیدن مو ها بکنید، قسمت فولیکول از بین نخواهد رفت. تنها ممکن است سبب بزرگ شدن فولیکول خود شوید و خواهید دید که مو دوباره از نقطه در خواهد آمد.

توجه: آنچه که شما در روی پوست به اسم مو "HAIR" می شناسید، در واقع کراتین است که یک نوع پروتیین سخت و البته مرده می باشد.

رشد مو در 3 چرخه صورت می گیرد:

  1. مرحله آناژن: موها در این زمان در حال رشد هستند. هر تار مو چندین سال در این مرحله سپری می کند.
  2. کاتاژن: که طی چند هفته رشد مو کند می شود و فولیکول مو هم کوچک می شود.
  3. تلوژن: که مرحله استراحت نامیده می شود، بعد از گذشت چند ماه، رشد مو متوقف می شود و مو های قدیمی از فولیکول های مو جدا می شوند. و یک موی جدید فاز رشد خود را آغاز می کند و سبب این خواهد شد که موی قدیمی بریزد.

در همین قسمت فولیکول است که سلول های ملانین رنگ مو را تعیین میکند. با افزایش سن، و مرگ ملانین ها، مو ها به رنگ خاکستری و سفید تبدیل می شوند.

بانک مو چیست

 

بانک مو چیست

در واقع قبل از کاشت مو، شاید باید مرحله برداشت مو را تجربه کنید. پزشک برای برداشتن مو از ناحیه ای استفاده می کند که مطابق نیازهایش باشد. به این منطقه ی برداشت، بانک مو می گویند. در اکثر افراد، بانک مو پشت سر می باشد. اما ممکن است در برخی موارد که ریزش مو (طاسی) شدید باشد، پزشک بانک دیگری را انتخاب نماید که در واقع به همان روش BHT که در قبل گفته شد ختم گردد. یعنی برداشت مو از قسمتی غیر از پشت و کناره سر!

موارد زیادی در تعیین بانک مو، مورد بررسی قرار میگیرد. مانند ضخامت مو، مقدار رشد، نحوه رشد و تراکم مو که این موارد بیشترین تاثیر را در پیوند موفقیت آمیز خواهند داشت. اما بهترین بانک مو، در واقع همان ناحیه پشت سر است.

سن کاشت مو

 

بهترین سن برای جراحی پیوند

بهترین سن بین 18 تا 65 سال است. کاشت در این بازه زمانی بیشترین نتیجه را خواهد داشت و هرچه سن کمتر باشد، درصد موفقیت بیشتر خواهد بود. البته یک نکته را متذکر شویم که: مردانی که به صورت ژنتیک دچار ریزش مو هستند، بهتر است تا قبل از 25 سالگی اقدام به کاشت مو نکنند. به این دلیل که الگو ریزش مو ممکن است متغییر باشد و شکل نهایی خود را نشان ندهد. به همین دلیل ممکن است بعد ها مجدد نیاز به کاشت داشته باشند.

خارج از سن یاد شده، حتما باید توسط پزشک متخصص، معاینه شوید و حتی ممکن است آزمایش هایی را هم انجام دهید!

عوارض کاشت مو

 

عوارض کاشت مو

همیشه در هر روش درمانی، به موازات مزایایی که توجه ما را به آن جلب می کند، معایب و عوارض های جانبی هم مورد توجه خواهد بود. اما عوارض کاشت مو چیست؟

  • مانند هر نوع عمل، ممکن است به عفونت مبتلا شوید که دکتر جهت پیش گیری از آن، آنتی بیوتیک تجویز می نماید.
  • خونریزی به صورت موقت در محل های برداشت و پانچ شده.
  • درد و سوزش که البته این مورد نیز موقت خواهد بود.
  • خارش پوستی موقت در محل های برداشت و حتی کاشت.
  • پوسته پوسته شدن پوست.
  • در مواردی هم ممکن است کبودی دورچشم ایجاد شود.
  • تورم پوستی
  • بی حسی موقتی در قسمت های سر
نکته: ریزش مو پس از کاشت، یک مرحله ی حتمی خواهد بود. از این رو جای نگرانی نخواهد داشت و پس از حدود 2 تا 3 ماه، شاهد رویش مجدد مو خواهید بود.

توجه: نتیجه مورد نظر شما، از کاشت مو، بعد از گذشت 8 تا 12 ماه پس از جراحی، قابل رویت خواهد بود.

قیمت کاشت

 

عوامل تاثیر گذار بر روی قیمت کاشت

در نگاه کلی عواملی نقش تعیین قیمت کاشت را دارند:

  • تعداد گرافت های مورد نیاز پیوند مو
  • روشی که برای کاشت انتخاب می شود
  • بانک مویی که برای استخراج در نظر گرفته خواهد شد
  • سن نیز نقش به سزایی برای تعیین قیمت کاشت دارد
  • در آخر، هزینه ای که کلینیک پوست و مو دریافت می کند.

در نتیجه و با موارد قید شده، برای دریافت قیمت کاشت مو، می بایست توسط پزشک مورد معاینه قرار گیرید و پس از ارزیابی کامل قیمت پیوند به شما ارائه گردد.

توجه: هزینه ی کاشت، چه ارزان، چه گران! دلیلی برای کیفیت کار نخواهد بود. پزشک جراح باید توانایی و تجربه لازم را داشته باشد. زیرا در صورتی که در کلینیک غیر مجاز و بی تجربه کاشت انجام شود، عواقب بدی ثمر خواهد داشت. در نتیجه به کلینیک پوست و مویی مراجعه نمایید که هم تجربه کافی و هم رضایت مشتریان خود را در کارنامه داشته باشند.

با توجه به کاهش قیمت ریال نسبت به دلار، هزینه کاشت مو در ایران، بسیار کمتر از کشورهای دیگر است و به همین دلیل افراد زیادی از خارج کشور، برای درمان کلینیک های کاشت مو ایرانی را انتخاب می نمایند.

چه کسانی نمیتوانند مو کاشت کنند

 

چه کسانی نمی توانند مو کاشت کنند

یک سول مهمی که پیش می آید: چه کسانی نمیتواند مو کاشت کنند؟

جواب:

  • کسانی که از بدو تولد خود طاس هستند و مو ندارند.
  • کسانی که سن کمتر از 24 سال دارند. ( در واقع بهتر است که زیر این رده سنی پیوند انجام ندهند، اما ممنوعیتی هم ندارد)
  • افرادی که مشکلاتی در سلامتی بدن خود دارند.
  • کسانی که به بی حسی ها آلرژی دارند و واکنش نشان می دهند.
  • افراد مبتلا به بیماری های منتقله از راه خون.
  • بیماران مبتلا به هموفیلی.
  • کسانی که دچار برخی بیماری های پوستی مانند پسوریزیاسیس می باشند.
  • در آخر افرادی که سن زیادی دارند( عدد سن بسته به هر شخصی ممکن است متفاوت باشد)

در غیر از این شرایط، در صورتی که بانک خوبی دارید، بهترین گزینه برای شما کاشت مو خواهد بود.

بهترین کلینیک کاشت مو در تهران

 

بهترین کلینیک کاشت مو در تهران

اگر تصمیم به کاشت مو گرفته اید، باید بدانید که بهترین کلینیک کاشت مو در تهران و یا شهر محل سکونت شما چه ویژگی هایی باید داشته باشد. دقت داشته باشید که جراحی مو کاشتن حتما و باید توسط پزشک متخصص پوست و مو انجام شود. همچنین کلینیک که به آن مراجعه می نمایید باید از استاندارد های جهانی تبعیت نماید. نکته ی دیگر: مسائل بهداشتی و استریل بودن تجهیزات است و باید دقت کنید که این مهم توسط پرسنل کلینیک به خوبی انجام شود. این چند معیار را اگر مد نظر قرار دهید ، قطعا شما بهترین کلینیک را برای کاشت مو انتخاب خواهید نمود. همچنین:

  • دارای مجوز رسمی از وزارت بهداشت کشور
  • دارا بودن تجهیزات به روز و جدید مطابق استاندارد های جهانی
  • مجوز انفرادی کادر پزشکی کلینیک و دارا بودن مدرک تخصص پوست و مو
  • پرسنل درمان و کادر پرستاری باید دارای مجوز های کار در کلینیک را داشته باشند
دقت کنید: کارنامه درخشان کلینیک از سوابق گذشته و رضایت مشتریان قبلی قابل درک خواهد بود. از کلینیک بخواهید تا سوابق کاری و عکس های قبل و بعد از کاشت موهای انجام شده را در اختیار شما قرار دهند.

مراقبت های لازم قبل از کاشت مو

 

مراقبت های لازم قبل از کاشت

قبل از اینکه بخواهید کاشت مو انجام دهید، باید یک سری موارد را رعایت نمایید. البته پزشک از قبل مراحل زیر را به صورت کامل به شما خواهد گفت، اما برخی از این موارد به شرح زیر خواهد بود:

  • عدم مصرف مشروبات الکلی ، سیگار
  • داروهای مسکن و ضد درد مانند: قرص آسپیرین، بروفن، استامینوفن،داروهای ضدانعقاد خون مثل وارفارین و هپارین، سیر خوراکی
  • قبل از مراجعه فرد باید سر خود را با شامپو به طور کامل چند بار بشوید، وعده غذای قبل از پیوند مو بهتر است مختصر ولی مقوی باشد،از نوشیدن مایعات زیاد،همچنین چای، قبل از کاشت مو خودداری شود.
  • قبل از انجام کار زیورآلاتی مانند:انگشتر،گردنبند،النگو، گوشواره و ساعت خود را به ‌دلیل اثر داروهای بی‌حسی و استرس عمل دربیاورید.
نکته: رانندگی بلافاصله پس از کاشت مو به صلاح بیمار نیست.

مراقبت پس از کاشت مو

 

مراقبت های پس از کاشت مو

  • 1- توصیه می‌شود کمپرس یخ را روی پانسمان موجود در منطقه کاشت در قسمت جلوی سر قرار داده، ساعتی یکبار، هر نوبت ۲۰ دقیقه. اینکار بلافاصله پس از اتمام کاشت مو تا وقت خوابیدن در روز اول مفید می باشد.
  • 2- مرطوب نگه داشتن محل برداشت مو در پشت‌سر در طول روز و شب به مدت دو هفته.
    نکته: لازم به ذکر است بدانید که،کمپرس با حوله گرم و خیس یا اسفنج مرطوب وگرم برای این منظور مفید است. گرم و مرطوب نگه داشتن موضع برداشت مو کمک به بهبود سریع‌تر زخم‌ها کرده و اسکار(جوشگاه) محل برداشت نیز کمتر مشخص خواهد شد.
  • 3- در دو هفته اول پس از کاشت مو بهتر است که فرد از خم کردن سر خود در جهت رو به جلو خودداری کند، زیرا با این کار به پوست پشت‌سر کشش بیشتری وارد می شود. بنابراین امکان برجای گذاری جوشگاه (اسکار) محل برداشت مو در پشت سر افزایش می‌یابد.
  • 4- بهتر است که پس از کاشت مو چند روز اول را در منزل استراحت کرده و در چند شب اول هنگام استراحت دو بالش نرم طوری زیر سرقرار داده شود که فرد به حالت نیمه نشسته بخوابد.
    برای یک هفته از انجام اعمالی که ممکن است باعث خو‌ن‌ریزی در محل کاشت مو شود اکیدا خودداری شود مانند: کارهای سنگین که نیاز به زور زدن و فشارآوردن زیاد دارد، حرکات سریع و سرفه‌های شدید و خم شدن زیاد در حالت ایستاده مانند بستن بندکفش یا برداشتن اجسام از روی زمین.
  • 5- بیمار باید،روز بعد از پیوند مو جهت برداشت پانسمان سر به پزشک متخصص مراجعه کند.پس از شست ‌وشوی اولیه در کلینیک لازم است که محل کاشت مو روزانه با شامپوی بچه به صورت ملایم و با فشارکم شسته شود.
    نکته: شستن مرتب سر به خصوص در منطقه کاشت از اهمیت زیادی برخوردار است و برخلاف تصور بیماران اگر به درستی انجام شود نه تنها موجب بیرون آمدن موهای کاشته شده نخواهد شد بلکه باعث زدوده شدن لکه‌های خون، بتادین، دَلَمه و سایر آثار به جا مانده از جراحی نیز شده و خارش احتمالی پس از کاشت مو را نیز کاهش می‌دهد.
  • 6- اگر بیمار سرش را خوب بشوید 3 الی 4 روز بعد از عمل، منطقه کاشت مو کاملا تمیز بوده فقط کمی قرمز و ملتهب است.
    درصورت عدم شست ‌وشوی کافی منطقه کاشت مو پراز پوسته، شوره و چربی است و بنابراین احتمال دارد که بعدا دچارجوش‌های چرکی و کیست مویی شود که درمان آنها بسیارسخت است و احتمال آسیب رسیدن به موهای کاشته شده نیز می‌رود.
  • 7- معمولا 1 الی 2 هفته زمان می‌برد تا قرمزی و التهاب سربهبود پیدا کند. برای پوشاندن محل کاشت می‌توان از کلاه معمولی استفاده کرد.
    نکته:کلاه باید لبه‌دار، ازجنس پارچه‌ای قابل شست‌ وشو، نرم و تا حدامکان گشاد بوده به طوری که با موهای کاشته شده تماس نداشته باشد. کلاه را باید هرروز شست.
  • 8- در محل کاشت مو،کبره هایی وجود دارد که باید روزانه به طور ملایم شست و شو انجام گیرد.این کبره ها خود به خود بعد از چند روز افتاده،بنابراین از کندن و دستکاری آنها کاملا خودداری کنید.
  • 9- به مدت یک هفته فعالیت بدنی و همچنین ورزش ممنوع است،اما بعد از دو هفته می توان ورزش را شروع کرد.قراردادن منطقه کاشت مو در معرض هوای آزاد و نور ملایم خورشید بسیار مفید است.
    نکته:بعد از کاشت موی طبیعی مرخصی از محل کار لازم نیست، معمولا مشکل خاصی پیش نمی‌آید و فرد می‌تواند یک تا دو روز بعد به سرکارش باز گردد.
  • 10- به‌طور کلی دو هفته پس از انجام کاشت مو،همه چیز به حالت طبیعی بازمی‌گردد. به این معنی که شست‌وشوی سر به صورت عادی و با فشار معمولی آب انجام شده و فعالیت‌های روزمره و ورزشی فرد نیز عادی می‌شود.

 

 

پرسش و پاسخ

این نکته خیلی مهم است: زمانی که برای کاشت مو اقدام می کنید، پزشک معالج با شما ارتباط خوبی داشته باشد. این ارتباط سبب می شود که شما بتوانید سوالات کاشت مو و هر آنچه که نیاز به دانستن دارید از وی بپرسید. پزشکان کلینیک کورش، در طول فرآیند درمان، پاسخگوی تمامی سوالات شما خواهند بود. اما در اینجا می خواهیم به برخی از پرسش و پاسخ های رایج در بین مراجعه کنندگان عزیز بپردازیم. اما دو سوال را دقیقا از خود کلینیک و دکتر جراح بپرسید:

  • 1: چند جلسه برای کاشت نیاز است (پاسخ این سوال به شرایط هر شخص ممکن است متفاوت باشد)
  • 2: هزینه کاشت مو، چقدر است؟ (باز هم به تناسب هر شخص، مقدار گرافت، نوع پیوند، و چند معیار دیگر هزینه جراحی متفاوت خواهد بود)
برخی از پرسش و پاسخ های مربوطه

"faq hair transplant" سوال و جواب کاشت مو

آیا پیوند مو برای من مفید است؟

در اولین قدم، باید علت ریزش مو های شما مشخص شود. ممکن است این ریزش مو استفاده از برخی دارو های و یا حتی رژیم های غذایی باشد. استرس و یا ابتلا به بیماری خاصی ممکن است سبب ریزش و یا نازک شدن تارهای مویی باشد. بنابراین فرض به اینکه کاشت مو، تنها راه ممکن است درست نخواهد بود. برخی از ریزش موها به صورت موقت است و پس از رفع مشکلی که سبب ایجاد آن شده، دوباره موها رشد خواهند نمود.

اگر هنوز جوان هستید (زیر 25 سال) نباید برای کاشت، عجله کنید! نمایان شدن الگوی دقیق ریزش موهای شما نیازمند زمان است. اگر زودتر از موعد جراحی پیوند را انجام دهید، ممکن است که بعد ها ظاهر طبیعی نداشته باشید و یا اینکه با دقیق تر شدن الگوی ریزش مو، نیاز به کاشت مجدد داشته باشید.

آیا این روش درمانی موفقیت آمیز خواهد بود؟

در این جراحی، فولیکول های سالم از پشت سر و یا کناره ها، حتی از ریش و یا سینه بیمار برداشت می شود و به ناحیه مورد نیاز اهدا خواهد شد. مو کاشته از نظر ژن موجود، در برابر ریزش و طاسی، مقاوم خواهند بود. در نتیجه اگر کاشت مو به درستی انجام شود، موهای جدید ماندگاری لازم را خواهند داشت.

حالت دادن به موها از چه زمانی ممکن است؟

بعد از کاشت، بی صبرانه منتظر هستید تا بتوانید موهای خود را حالت دهید. اما صبور باشید! رویش موها ابتدا خیلی آهسته است و شاید در حدود یک سال طول بکشد که بتوانید موهای خود را حالت دهید. بعد از این می توانید از محصولات آرایشی برای فرم دهی  و حالت دهی موهایتان استفاده کنید، رنگ کنید و مانند شخصی که مو داشته برخورد نمایید.

کاشت مو چقدر زمان احتیاج دارد؟

در یک جراحی معمولی، حدود 1500 تا 3000 گرافت برای کاشت نیاز دارد. به طور معمول در حدود 3 تا 4 ساعت برای یک جلسه جراحی زمان نیاز است.

موهای کاشته شده از چه زمانی شروع به رویش میکنند؟

به طور معمول، موهای تازه کاشته شده، نهایت تا پایان 3 ماه از زمان پیوند، شروع به رویش میکنند. اما برای مشاهده نتیجه عمل، حدود 6 تا 9 ماه زمان نیاز است. ابتدا ممکن است موهای کاشت شده، نازک و تراکم کمی داشته باشند ولی تا حدود 12 ماه پس از جراحی پیوند، مو ها کلفت و پر تراکم خواهد شد.

قرمز شدن ناحیه کاشت ظبیعی است؟

همه افرادی که کاشت مو انجام می دهند، ممکن است بعد از عمل شاهد برخی عوارض های جانبی باشند. یکی از این نوع عارضه ها قرمز شدن ناحیه پوست محل کاشت و برداشت است. علت ایجاد نقاط قرمز، شکاف های ریزی است که برای کاشت مو ایجاد شده است. این مورد هم مانند عارضه های دیگر طبیعی است و پس از مدتی از بین خواهند رفت.

برای کاشت مو نیاز به گرفتن مرخصی کاری دارم؟

برای کاشت مو، از دو نوع روش برداشت مو (FUE , FUT) استفاده می شود که تفاوت هایی هم در زمان بهبودی با هم دارند. در روش های برداشت مو به صورت نواری (FUT)، جای زخم ایجاد شده حداقل به 2 تا 3 روز زمان برای جوش خوردن بخیه نیاز دارد. همچنین تا دو تا سه هفته پس از عمل هم باید از هم و راست کردن (شدید) خودداری نمود. بهبودی در روش FUE به مراتب سریع تر خواهد بود.

آیا جراحی پیوند درد دارد؟

بر خلاف اکثر جراحی های زیبایی، کاشت مو یک نوع جراحی بدون درد است. البته در این نوع جراحی، از یک بی حسی ضعیف استفاده میشود و نیاز به بیهوشی ندارد. با این وجود پس از انجام کاشت، ممکن است چند روزی سوزش و درد خفیفی در ناحیه داشته باشید که طبیعی و قابل تحمل است.

بهبودی جای برداشت نواری (FUT) چقدر زمان خواهد برد؟

با این حال که روش های کاشت مو، هریک مزایا و معایب خود را دارد، شاید بزرگترین عیب جراحی به روش FUT، همین برش نواری بسیار نازک باشد. البته این روش بخاطر ارزان تر بودن نسبت به سایر روش ها بیشترین مشتری را به خود جذب کرده است. به همین سبب دغدغه خوب شدن و محو شدن جای زخم برای همه مراجعه کنندگان سوال است!

جوش خوردن جای بخیه به صورت کامل، بین 1 تا 2 هفته زمان خواهد برد. پس از آن تا زمان رویش مجدد ها تنها یک خط نازک باقی خواهد ماند که با رویش مو پوشیده خواهد شد.

Real Time Analytics

کلینیک کاشت مو اکسیر :