معرفی و مشخصات دانشگاه های پزشکی، دانشکده علوم پزشکی تهران، دانشکده داروسازی، دانشکده دندانپزشکی و ...

درمانگاه تخصصی پوست و مو اکسیر

دانشگاه علوم پزشکی لرستان

دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی لرستان واقع در شهر خرم‌آباد، مرکز استان لرستان یکی از دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران می‌باشد. مسئول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی لرستان:حجت السلام و المسلمین دکتر سید مرتضی حسینی این دانشگاه در سال 1368 به صورت دانشکده تأسیس شد و در سال 1372 بر اساس مصوبه اجلاس شورای عالی دانشگاه‌های علوم پزشکی، به دانشگاه علوم پزشکی تبدیل شد.

دانشگاه علوم پزشکی گناباد

دانشگاه علوم پزشکی گناباد یکی از دانشگاه‌های دولتی ایران و تحت پوشش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در شهر گناباد است. این دانشگاه در سال 1393 در رتبه‌بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران از سطح 3 به سطح 2 ارتقاء یافته‌است. این دانشگاه در سال 1365 به عنوان دانشکده پرستاری و مامایی با پذیرش 42 دانشجو در رشته کاردانی پرستاری و زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعالیت خود را آغاز نمود که این دوره در سال بعد به کارشناسی پرستاری ارتقاء یافت.

دانشگاه علوم پزشکی گرگان

دانشگاه علوم پزشکی گلستان فعالیت آموزشی خود را از سال 1346 با نام آموزشکده بهیاری بویه در منطقه گرگان و دشت آغاز کرد ،در سال 1356 با پذیرش دانشجو در رشته پرستاری مقطع کاردانی به آموزشکده پرستاری بویه تغییر نام یافت ،در سال 1362 به مجتمع پرستاری بویه و درسال 1367 به دانشکده پرستاری بویه تغییر کرد،در سال 1371 دانشکده پزشکی با پذیرش دانشجو در رشته پزشکی فعالیت خود را آغاز نمود

دانشگاه علوم پزشکی فسا

دانشگاه علوم پزشکی فسا در سال 1356 در زمینی به مساحت 750000 مترمربع تاسیس شد و از سال 1373به عنوان دانشکده مستقل زیر نظر وزارت بهداشت فعالیت می نمود و در سال 1386 به دانشگاه علوم پزشکی ارتقاء یافت. این دانشگاه با قدمت بیش از 30 سال در جنوب شرق فارس واقع شده است و هم اکنون دارای دانشکده های پزشکی، پیراپزشکی، بهداشت و پرستاری است که پذیرای بیش از هزار و یکصد دانشجو در رشته های دستیاری داخلی، پزشکی، کارشناسی ارشد فیزیولوژی، کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی، کارشناسی ارشد بیوشیمی، کارشناسی پرستاری، کارشناسی علوم آزمایشگاهی، کارشناسی اتاق عمل و هوشبری، کارشناسی بهداشت عمومی و کاردانی وکارشناسی فوریت های پزشکی است.

دانشگاه علوم پزشکی زابل

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل یکی از دانشگاه‌های دولتی ایران و تحت پوشش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در استان سیستان و بلوچستان است که در سال 1384 تأسیس شد. دانشکده علوم پزشکی از سال 1370 به‌عنوان یکی از دانشکده‌‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان فعالیت خود را آغاز کرد. روند گسترش دانشکده از ابتدای سال 1381 به‌طور رسمی شروع شد. به استناد رای یکصد و سی و ششمین جلسه شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی در تاریخ 8 تیر 1379 در بخش آموزش عالی استقلال آموزشی اداری مالی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل مورد موافقت قرار گرفت.

دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد یکی از دانشگاه‌های شهرکرد است که در منطقه رحمتیه این شهر واقع شده‌است. ساختمان ادرای این دانشگاه در خیابان کاشانی شهرکرد قرار دارد. این دانشگاه از سال 1365 کار خود را با پذیرش 260 دانشجو در سه رشته و دو مقطع تحصیلی در قالب دو دانشکده آغاز کرد و هم‌اکنون قریب به 1957 دانشجو در 19 رشته و 7 مقطع تحصیلی دکتری تخصصی بالینی، دکترای پی اچ دی، دکترای حرفه‌ای، کارشناسی ارشد، کارشناسی پیوسته وناپیوسته، کاردانی و در 5 دانشکده پزشکی، پیراپزشکی، بهداشت، پرستاری و مامائی شهرکرد و پرستاری بروجن مشغول به تحصیل می‌باشند.

دانشگاه علوم پزشکی سبزوار

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سبزوار از دانشگاه‌های وابسته به وزارت بهداشت در سبزوار است که اولین مرکز آموزش عالی شهر سبزوار به‌شمار می‌آید. دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در سال 87 راه اندازی شده است. در تاریخ 20/6/87، شورای گسترش و برنامه ریزی کشور موافقت قطعی خود را برای تاسیس دانشکده پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار اعلام نمود .

دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

دانشگاه علوم پزشکی زاهدان یکی از دانشگاه‌های استان سیستان و بلوچستان است که فعالیت رسمی خود را اواخر دهه 1360 شروع کرد. این دانشگاه از نوامبر 2016 میلادی در رتبه‌بندی ESI دوازدهمین دانشگاه علوم پزشکی برتر ایران است. در دوران حکومت پهلوی «مدرسه عالی بهداشت زاهدان» تحت نظر اداره کل آموزش و پرورش استان فعالیت می کرد. این مدرسه که پس از انقلاب اسلامی ایران به سازمان منطقه ای بهداری استان سیستان و بلوچستان واگذار شد و با نام «مجتمع آموزشی و پرورشی حضرت فاطمه زهرا(س)» در چند رشته کاردانی مانند بهداشت خانواده و بهداشت مدارس اقدام به جذب دانشجو نمود.با تاسیس دانشکده علوم پزشکی زاهدان در محل مجتمع آموزشی حضرت فاطمه زهرا (س) واقع در میدان مشاهیر زاهدان از مهرماه 1365 تعداد 50 نفر در رشته پزشکی و چند رشته کاردانی پذیرش و مشغول به تحصیل شدند.

دانشگاه علوم پزشکی جهرم

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جهرم در سال 1356 با پذیرش 40 دانشجوی پزشکی تحت عنوان دانشکده پزشکي فعاليت خود را زير نظر دانشگاه شيرازآغاز نمود. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، ساختمان دانشکده در سال 1364 با زیر بنای 5000 متر مربع بازسازی گرديد و در سال 1365 با پذيرش 90 دانشجوي پزشکي و 20 دانشجوي پرستاري فعاليت مجدد خود را شروع کرد.

دانشگاه علوم پزشکی بابل

دانشگاه علوم پزشکی بابل یکی از دانشکده‌های دولتی ایران و تحت پوشش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در شهر بابل است. در اردیبهشت 1362 و در راستای اجرای سیاست گسترش دانشگاه‌ها، وزارت فرهنگ و آموزش عالی طی نامه‌ای ، هیئت تخصصی پزشکی وزارت فرهنگ و آموزش عالی به منطقه مازندران اعزام کرد. این هیئت موافقت خود را به ایجاد نخستین مرکز علوم پزشکی شمال کشور را اعلام کردند.

دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران

تاریخچه واحدهای پزشکی، دندانپزشکی و علوم دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران، 27 خرداد 1364 راه‌اندازی شد و فعالیت آموزشی خود را با ریاست حسین یحیوی و راه‌اندازی چهار رشته تحصیلی پزشکی در مقطع دکتری حرفه‌ای، پرستاری و مامایی در مقطع کارشناسی و علوم آزمایشگاهی در مقطع کاردانی و با جذب 376 دانشجو آغاز کرد. این واحد دانشگاهی با داشتن 23 رشته و حدود 12 هزار دانشجو دارای چهار دانشکده مصوب و سه رشته مستقل و جمعاً در 23 رشته در مقاطع تحصیلی دکتری حرفه‌ای، کارشناسی ارشد، کارشناسی پیوسته، کارشناسی ناپیوسته و کاردانی بود که حدود 20 هزار فارغ‌التحصیل داشته است.

دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در سال 1372 با پذیرش 86 دانشجو در رشته‌های پزشکی، پرستاری، مامایی و کاردانی علوم آزمایشگاهی تأسیس گردید. دانشکده پزشکی این دانشگاه در سال 1372 با پذیرش تعداد 36 دانشجو در محل بیمارستان بوعلی تشکیل و آغاز به کار کرد و در سال 1375 به ساختمان اصلی نقل مکان نمود. آموزشکده پیراپزشکی نیز در سال 1375 فعالیت آموزشی خود را آغاز نمود. آموزشکده بهداشت در سال 1375 وابسته به دانشکده پزشکی و پیراپزشکی بود که در سال 1378 از دانشکده‌های مذکور منفک شده‌است.

دانشگاه علوم پزشکی اراک

دانشگاه علوم پزشکی اراک یکی از دانشگاه‌های شهر اراک و مسئول ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در استان مرکزی است. دانشگاه علوم پزشکی اراک به عنوان متولی امر بهداشت و درمان در استان مرکزی خود را موظف به تأمین بهداشت جسمی و روحی شهروندان می داند تا زمینه زندگی مناسب و رشد و بالندگی را در آنان ایجاد نماید و از طرفی این امر را بر خود واجب می داند تا در صورت بروز بیماری و حادثه شرایطی را مهیا نماید تا طبق فرموده مقام معظم رهبری،خانواده فرد بیمار بجز بیماری فرد، دغدغه ای دیگری در خصوص تأمین پزشک،دارو و ... نداشته باشد و درخصوص امر آموزش امید است بتواند جایگاه متعالی را در بین استان های مختلف پیدا نماید.

دانشگاه شاهد

دانشگاه شاهد یکی از دانشگاه‌های دولتی تهران است. این دانشگاه در جنوب شهر تهران و جنب بزرگراه خلیج فارس، ضلع شمالی نمایشگاه شهر آفتاب روبروی حرم روح الله خمینی واقع شده‌است. این دانشگاه در سال 1369 با پذیرش 165 دانشجو و در 7 رشته شروع به کار نمود و اکنون با ظرفیت بیش از 11000 نفردر 128 رشته دانشجو می‌پذیرد.

دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشكي تهران

قطب علمی یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی با هدف توسعه کمّی و کیفی آموزش و تربيت نيروی انسانی حرفه ای و متخصص دانا، کارآمد و متعهد به ارزش­ های اسلامی، ملی و اصول علمی و فنی، در سطوح کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی (Ph.D)از طریق آموزش های مجازی و الکترونیکی برای ارتقای سلامت جامعه، گسترش مرزهای دانش و توليد علم تشکیل شده است

دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران

معرفي- تاريخچه بيوشيمي و تغذيه دو قسمت مهم از بخش اكولوژي انساني، دانشكده بهداشت و موسسه تحقيقات بهداشت و دانشگاه علوم پزشكي تهران در طي سالهاي 1344 تا 1370 بودند. در سال 1371 واحد تغذيه وبيوشيمي (DNB) به عنوان يك واحد مستقل شروع به كار كرد. اين واحد درجه MSPH را در تغذيه (ازسال 1350)، MSc را در بيوشيمي (از سال 1373) وPh.D علوم تغذيه را از سال 1374 ارائه كرد. در سال 1388، DNB به سه بخش مجزاي تغذيه جامعه، تغذيه باليني وتغذيه سلولي ومولكولي تقسيم شد. اين سه بخش اساس دانشكده علوم تغذيه ورژيم شناسي(SNSD) را در اردیبهشت 1389 تشكيل داد. بخش سابق علوم تغذيه و بهداشت دانشگاه علوم پزشكي تهران، با (SNSD) در آبان 1389 ادغام گرديد.

دانشکده علوم پزشکی مشهد

دانشگاه علوم پزشکی مشهد یکی از دانشگاه‌های دولتی ایران و تحت پوشش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در شهر مشهد است. این دانشگاه با دارا بودن 7 معاونت و 18 شبکه بهداشت و درمان، 7 دانشکده، 28 بیمارستان و 16 مرکز تحقیقاتی، (4 مرکز مصوب وزارت و 12 مرکز مصوب دانشگاه) و به‌طور کلی از حیث گستره وسیع ارائه خدمات بهداشتی درمانی به بیش از 5 میلیون نفر جمعیت بزرگترین دانشگاه کشور به‌شمار می‌رود.

دانشکده علوم پزشکی ساوه

دانشکده علوم پزشکی ساوه دانشکده‌ای زیر نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی واقع در شهر ساوه می‌باشد. این دانشکده در پی ارتقا دانشکده پرستاری ساوه در سال 1392 تأسیس شد و مسئول ارائه خدمات بهداشتی درمانی به جمعیتی بیش‌از 350 هزار نفر در شهرستان‌های ساوه و زرندیه در شمال استان مرکزی است. این دانشکده ارائه دهندهٔ رشته‌های پرستاری و پیراپزشکی است.

دانشکده داروسازی

دانشکده داروسازی زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران است. مراکز تحقیقاتی: مراکز تحقیقات علوم دارویی مرکز تحقیقات فناوری نانو مرکز تحقیقات زیست مواد دارویی مراکز تحقیقات گیاهان دارویی

دانشکده توانبخشی

در وب سایت ما اطلاعاتی برای علاقه مندان تحصیل در دوره های آموزشی مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی رشته های مختلف توانبخشی ارائه شده است. شما می توانید تسهیلات، امکانات، برنامه ها و اطلاعات مربوط به اعضای هیئت علمی، و کارکنان دانشکده را در این سایت مشاهده نمایید. ما به دانشجویان دانشکده و دانشجویان بین الملل خوشامد می گوییم و خوشحال خواهیم شد که اگر سوالی داشته و یا به اطلاعات بیشتری نیاز داشته باشید، پاسخگوی سوالات شما باشیم.

دانشکده پزشکی مشهد

تاریخچه دانشکده پزشکی پیشنهاد برای راه‌اندازی دانشگاه در شهر مقدس مشهد، در سال 1313 شمسی، همزمان با تأسیس دانشگاه تهران ثبت گردیده‌است و در سال 1318 از سوی دفتر نخست‌وزیر موافقت با این امر به وزارت معارف اعلام شد. در ابتدا، بنا به عللی به جای دانشکده پزشکی، آموزشگاه عالی بهداری در مشهد افتتاح گردید و ساختمان قبلی دانشکده (در خیابان دانشگاه مشهد) که در آن زمان دبستان 6 کلاسه دولتی «همت» نام داشت، به این کار اختصاص یافت. شارل ابرلن رئیس وقت دانشکده پزشکی تهران به این مأموریت برگزیده شد.

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

تاریخچه دانشکده : در آذرماه سال 1325 هجری شمسی آموزشگاه عالی پزشکی شیراز وابسته به دانشکده پزشکی تهران در شیراز در ساختمان حاشیه خیابان زند افتتاح گردید. دانشجویان پس از 4 سال تحصیل در این آموزشگاه به عنوان بهدار فارغ التحصیل شده، کار پیشگیری از بیماری ها و درمان بیماران را بر عهده داشتند. در پی تصویب قانون تاسیس دانشکــــده های پزشکی شهرستان ها در سوم خرداد 1328 در مجلس، با تلاش و پی گیری مسوولین وقت و مردم فرهنگ دوست فارس در تاریخ 27 آذرماه 1328 دانشکده پزشکی شیراز با حضور رجال و دانشمندان فارس و شیراز افتتاح گردید.

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یکی از بزرگترین و قدیمی‌ترین دانشکده‌های پزشکی ایران است که تا قبل از انقلاب 1357 ایران با نام دانشکده پزشکی دانشگاه ملی ایران شناخته می‌شد.در متادون درمانی،کلینیک ها متادون مصرفی خود را از دانشگاه علوم پزشکی تحویل می‌گیرند. پیشنهاد تأسیس دانشگاه ملی ایران را علی شیخ‌الاسلام در سفر محمدرضا پهلوی در سال 1335 به نیویورک در دیدار با دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در آمریکا مطرح کرد.

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان یکی از قدیمی‌ترین، برترین و معتبرترین دانشکده‌های پزشکی کشور و یکی از دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان می‌باشد. تاريخچه دانشكده پزشكي اصفهان دانشكده پزشكي اصفهان ابتدا در روز 27 آذر ماه 1325 در خانه محقري واقع در احمد آباد شروع به كار كرد. در حقيقت در آن زمان آموزشگاه عالي بهداري در اين خانه افتتاح گرديد و دانشجويان بعد از چهار سال تحصيل موفق به اخذ درجه بهدار مي شدند .پس از مدت كوتاهي آموزشگاه عالي بهداري به دبيرستان سعدي منتقل شد و آزمايشگاههاي اين دبيرستان مورد استفاده دانشجويان قرار گرفت اين دبيرستان در حال حاضر محل شهرباني اصفهان است و در خيابان استانداري قرار دارد .

دانشکده دندانپزشکی دانشگاه تهران

تاریخچه زیر برگرفته از سخنان آقای دکتر مرتضی مصفا (دندانپزشک پیشکسوت) دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران است. تا سال 1302، مدرسه طب، داروسازی و وزارت معارف در ساختمان دارالفنون قرار داشتند. در زمان ناصرالدین شاه، هایبنت سوئدی به سمت دندانساز استخدام و 35 سال در ایران ماند. بنابر پیشنهاد دکتر ملچارسکی لهستانی( دندانساز مخصوص دربار) از طرف دربار دستور تأسیس مدرسه دندانسازی، به اعتمادالدوله قره گزلو، وزیر معارف وقت، داده شد و مدرسه دندانسازی در سال 1309 تأسیس گردید. به پیشنهاد سلیمان میرزا، وزیر معارف وقت، پارک اتابک متعلق به ظل السلطان پسر ناصرالدین شاه به مبلغ 39 هزار تومان خریداری و در نتیجه مدرسه طب، داروسازی و وزارت معارف، به محل جدید خیابان اکباتان منتقل گردید و دو اتاق و یک زیرزمین به مدرسه دندانسازی داده شد. سپس به علت کمبود جا، مدرسه دندانسازی به ساختمان سعدالدوله واقع در چهار راه مخبرالدوله و بعداز آن به بیمارستان معتمد واقع در خیابان آقا شیخ هادی و سرانجام بعد از احداث دانشگاه فعلی به آن مکان منتقل گردید. در تمام این مدت، مدرسه دندانسازی وابسته به مدرسه طب بود، ولی از سال 1335 مستقل گردید و در 26 بهمن 1322 مدرسه دندانسازی به دانشکده دندانپزشکی تغییر نام یافت.

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مهم‌ترین و بزرگترین دانشکده دانشگاه علوم پزشکی تهران و ایران است. مهم‌ترین وظیفه این دانشکده تربیت پزشک و ارائه خدمات آموزشی و درمانی به شهروندان می‌باشد. دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مهم‌ترین و بزرگترین دانشکده دانشگاه علوم پزشکی تهران و ایران است. مهم‌ترین وظیفه این دانشکده تربیت پزشک و ارائه خدمات آموزشی و درمانی به شهروندان می‌باشد. تاریخچه دانشکده پزشکی به تشکیل دانشگاه تهران در سال 1313 برمی‌گردد. البته دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در حقیقت همان مدرسه طب دارلفنون است که در سال 1297 از دارالفنون جدا شد و به ساختمانی در خیابان شیخ هادی منتقل گردید و مرحوم لقمان‌الدوله به ریاست آن برگزیده شد و از همین دوره، بخصوص از سال 1307, آموزش طب (در مدرسه طب) نظم و قوام بیشتری پیدا کرد و به دوره‌های آموزش علوم پایه و بالینی تقسیم شد. در سال 1313 قانون تأسیس دانشگاه تهران به تصویب مجلس رسید و هریک از مدارس، دانشکده نامیده شدند که یکی از آن‌ها دانشکده طب بود. تا قبل از سال 1364 و قانون استقلال آموزش پزشکی و تشکیل دانشگاه‌های علوم پزشکی، این دانشکده زیر نظر دانشگاه تهران اداره می‌شد ولی پس از آن زمان همراه با دانشکده‌های داروسازی، بهداشت، پرستاری و مامایی، پیراپزشکی، دندانپزشکی دانشگاه مستقلی به نام دانشگاه علوم پزشکی تهران تأسیس شد. در حال حاضر ریاست این داشکده بعهده دکتر شهریار نفیسی، (متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب-فلوشیپ نورماسکولار) می‌باشد .

دانشکده بهداشت

دانشکده بهداشت با بیش از نیم قرن سابقه درخشان در حوزه آموزش و پژوهش، زیرساخت های بسیار قوی، طیف وسیعی از رشته ها و گروه های آموزشی و بهره مندی از اساتید فرهیخته و توانمند به عنوان عضوی از خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران و تنها قطب علمی آموزش علوم بهداشتی کشور همواره دارای جایگاهی ممتاز و برجسته در آموزش عالی کشور بوده و از نظر وسعت نیز پیشتاز دانشکده های مشابه در کشور و منطقه می باشد. تاریخچه دانشکده به هنگام تاسیس دانشگاه تهران درسال 1313 که همزمان با تشکیل دانشکده پزشکی بود، زمینه های مناسبی برای آغاز تحقیقات پزشکی فراهم آمد. تحقیقات پزشکی در دانشگاه تهران با تاسیس کرسی انگل شناسی و بخش تجسس در سال 1319 و با تجدید نظر در برنامه های آموزشی دانشکده پزشکی رسما" پی ریزی گردید و مورد تصویب قرار گرفت. در این زمان عملیات محدودی در زمینه مبارزه با مالاریا در برخی از نقاط کشور انجام می شد. با توجه به اهمیت بیماریهای انگلی به ویژه مالاریا که مبتلا به جمعیت قابل ملاحظه ای از کشور بود و نظر به مرگ و میر ناشی از آن، به منظور انجام مطالعات کسترده در این زمینه، در سال 1330 انستیتو مالاریولوژی با همکاری وزارت بهداری و سازمان جهانی بهداشت و با هدف کلی مبارزه با ریشه کنی مالاریا در سراسر کشور آغاز به فعالیت نمود.

درخواست مشاوره رایگان  




Real Time Analytics

کلمات کلیدی دانشگاه های پزشکی :